Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Overlijden Flip Steketee
31-10-2018
 

Beste sportvrienden,

Alweer een slechte tijding over de telefoon, nu is het onze oud-voorzitter Flip Steketee uit Yerseke, die het gevecht tegen zijn slopende ziekte niet heeft kunnen winnen, hij is gisteren op 74-jarige leeftijd overleden.
Flip heeft jarenlang deel uitgemaakt van ons inkorfcentrum, was voorzitter van de stichting en was de grote man achter "de vrienden van Yerseke", aan wie we vele jaren de mosselavond te danken hebben gehad. Op de ZLU-vluchten kon Flip af en toe genadeloos hard uithalen en zullen we zijn dubbelslag vanuit Dax nooit vergeten. Op onze feestavond gingen de klokken van Arnemuiden pas luiden als Flip hem had ingezet. Toen de Nishoek zijn eigen ZLU-vluchten ging verzorgen is Flip samen met veel andere Zeeuwse liefhebbers in Kruiningen gaan inkorven, alwaar hij regelmatig de eerste viool speelde.
Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Marja, kinderen en kleinkinderen, dat zij de kracht moge vinden om dit enorme verlies te kunnen dragen. U wordt uitgenodigd om zaterdag 3 november om 9.00 uur aanwezig te zijn bij het afscheid van Flip in crematorium Zoomstede, Mastendreef 5 in Bergen op Zoom. De overlijdenskaart zit in de bijlage ingesloten.

Met vriendelijke groet,

Philip Geerdink  

 

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>