Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Uitnodiging informatieavond IFC Hoogerheide
25-4-2019
 
Op dinsdag 7 mei 2019 om 20.00 uur nodigt het bestuur van IFC Hoogerheide u uit voor haar jaarlijkse informatie-bijeenkomst in café-zaal De Boulevard Raadhuisstraat 119 te Hoogerheide.
Wij zullen de wijzigingen t.o.v. vorig jaar met u bespreken, enkele belangrijke data doorgeven en hebben een luisterend oor voor al uw positieve inbreng. Hier bent u op de juiste plek voor al uw vragen en opmerkingen over het naderende seizoen.
Een uitgelezen kans om alvast uw entlijst 2019 in te leveren, zodat de stress rond de eerste inkorving zich beperkt tot het invullen van de poulebrief en het klaarleggen van uw ECS. Het is maar een schot voor de boeg.
Als alle sponsors voor 2019 bekend zijn en de beslissingen uit de bijeenkomst zijn verwerkt zal er weer een nieuwe "Wat U moet weten" op onze site verschijnen, die te vinden is op: www.duivensites.nl/IFCHoogerheide.

Wij heten alle vaste deelnemers van harte welkom, maar zeker ook de liefhebbers die overwegen in de toekomst hun eerste stapjes te zetten richting het ZLU-spel. Mijn verzoek aan u allen, spreid dit bericht rond zodat we zoveel mogelijk sportgenoten bereiken.

Met vriendelijke groet en tot de 7e mei,

Philip Geerdink
uw centrumleider
 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>