Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Uitnodiging spectaculaire bonnenverkoop IFC Hoogerheide
9-1-2020
 

KLIK HIER om naar de verkoop te gaan (Toppigeons).

KLIK HIER om de verkooplijst te bekijken.

Knallend het nieuwe jaar in met een spetterende veiling. IFC Hoogerheide nodigt u uit voor haar jaarlijkse bonnenverkoop en de verkoop van enkele late jonge duiven 2019 van onze nationale- en regionale fondvedetten.
Afgelopen seizoen waren weer veel van onze deelnemers succesvol op de ZLU-concoursen en zijn onlangs gehuldigd tijdens het ZLU-gala in Kerkrade.

Graag ontvangen wij u, uw partner en uw duivenvrienden, op zondag 19 januari a.s. in café-zaal De Boulevard. Een echte 'duivenmiddag' met een hapje en een drankje om uw plannen voor komend seizoen met uw sportvrienden te delen. Daarnaast stellen we u in de gelegenheid om uw kolonie op een hoger niveau te tillen. Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een unieke reeks bonnen en enkele op de verkoop aanwezige duiven van de absolute Nederlandse fondtop bij elkaar te scharen.
U kunt zich reeds in deze spectaculaire verkoop verdiepen en eventueel een voorbieding doen via de 'bonnensite' van veilinghuis Toppigeons, te bereiken op: www.toppigeons.nl  Voor extra informatie: Ronald Geerdink 06-53183866.

Ter afwisseling draait weer ons genereuze 'Rad van Avontuur' met schitterende prijzen voor op het duivenhok, lekkere snacks voor bij de borrel en wat dacht u van onze royaal gevulde boodschappentassen? Ook zullen er weer enkele SUPERRONDES worden gedraaid, dit mag je niet missen!

Een prachtige gelegenheid om eens gezellig een middagje van huis te zijn om ouderwets duiven te melken, vriendschappen te sluiten en kennis te maken met de mensen achter de schermen, die de ZLU-vluchten in West-Brabant voor u mogelijk maken. Bij onze gastvrouw Brigitte en echtgenoot Bram bent u in goede handen als u een toost wilt uitbrengen op een succesvol duivenseizoen.

Tot volgende week zondag, een plaatsje hebben we voor u al gereserveerd.

Plaats en tijdstip van verkoop:
Café-zaal De Boulevard
Raadhuisstraat 119
4631 ND Hoogerheide
Aanvang verkoop 14.00 uur (zaal open vanaf 13.00 uur)

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>