Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Voorbeschouwing Perpignan
30-7-2013
 

Als ik met mijn mand het lokaal betreed mag ik vrijwel direct gaan inkorven en dat betekent normaal gesproken niet veel goeds v.w.b. de deelname. De verliezen hebben op tal van hokken drastisch hun stempel gedrukt, zodat de meeste onder ons toch moeten schipperen met het aantal in te korven duiven. Bij mij was het niet anders na de vlucht vanuit Barcelona.
Uiteindelijk kwamen alsnog 26 ZLU-vrienden hun duiven korven voor Perpignan; een vlucht die overigens al jaren de beste spreiding kent over geheel Nederland. Dit betekent opnieuw een toename van 3 liefhebbers t.o.v. 2012. Het aantal duiven bleef zoals verwacht achter bij vorig jaar, slechts 127 duiven was het resultaat. Niet minder dan 30 duiven waren het kind van de rekening van een berenzwaar duivenseizoen, wat we met zijn allen niet snel zullen vergeten.
Vluchtsponsor is onze voorzitter Ronald Geerdink met zijn bedrijf Advaita Advies. Ook nu zijn er weer drie aantrekkelijke geldprijzen te verdienen. Wie gaat er deze keer met de poen vandoor? Voor de laatste keer dit seizoen een voorbeschouwing bij een vlucht. Ik hoop dat u de stukjes met veel plezier hebt gelezen en ik zou zeggen tot volgend jaar maar weer en veel succes op Perpignan.
 
Oudoe, Philip
 

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>