Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

IFC Hoogerheide brengt 72 Pauvliegers bijeen
17-6-2014
 

Na een tumultueuze winterperiode, waarbij het merendeel van onze trouwe Zeeuwse vrienden kozen voor verenigingslokaal de Nishoek als nieuwe thuishaven voor het inkorven van de ZLU-vluchten, mogen we tevreden zijn over het aantal bijeen gebrachte duiven. 72 duiven t.o.v. 96 duiven in 2013, samengebracht door maar liefst 25 leden. Als ik de deelnemerslijst bekijk kom ik tenminste 7 nieuwe namen tegen en dat is het positieve nieuws wat ik u te brengen heb. De ZLU-vluchten spreken aan bij een groeiend aantal duivenliefhebbers. De veiligheid, verzorging en de doorgaans eerlijke landelijke spreiding bieden perspectief, ondanks het tanende ledental.  
De kop is eraf, lang hebben wij als fondminnend Nederland moeten wachten op onze vluchten. Laten we hopen dat Pau een eerlijke mooie vlucht wordt, dat wij als liefhebber op tijd moeten ‘schuilen’ voor de zon en de koelkast als de hemel op aarde ontwaren. Heb ik dat mooi gezegd of niet?
Vrijdagmiddag om 14.00 uur slaan wij de klokken weer aan en vergeet niet uw duifjes op tijd te melden bij onze nieuwe man op het meldadres MARTEN VAN URK, hij zal zorgen voor een snelle follow-up op de sites van de ZLU en IFC-Hoogerheide. Zijn telefoonnummer is:
                                                  06-52736515
 
Namens de medewerkers van IFC-Hoogerheide wens ik u allen veel sportgenoegen toe en een vroege duif van Pau.
 
Oudoe.
 

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>