Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Mooi aantal duiven voor Agen ZLU
24-6-2014
 

Het bestuur van IFC Hoogerheide kan tevreden terugkijken op het mooie aantal duiven wat gisteren door diverse Brabantse en Zeeuwse fondvrienden werd binnengebracht voor de populaire vlucht Agen ZLU, voorheen Bordeaux. Maar liefst 163 jaarlingen en 115 oude duiven, respectievelijk samengebracht door 21 en 24
deelnemers en dat terwijl het Nederlands elftal gehakt maakte van hun Chileense opponenten. U ziet wel, de liefhebbers van onze prachtige ZLU-concoursen laten zich door niets en niemand in de weg leggen, al is het voetbal op het hoogste niveau.
Het belooft vrijdag weer een sportieve krachtmeting te worden die op het scherpst van de snede zal worden uitgevochten.
Let wel, de puntentelling voor de kampioenschappen wordt gebaseerd op de beste uitslag (jaarlingen of oude duiven) in punten te behalen voor het generale kampioenschap. Beide uitslagen worden alleen samengevoegd om de winnaars van de sponsorprijzen te kunnen aanwijzen.
Vluchtsponsor van Agen is DIERENSPECIAALZAAK GABBER uit Hoogerheide. Op de site van IFC Hoogerheide kunt u uw duif ook melden aan Marten van Urk, mocht het onverhoopt druk zijn aan de telefoon. Vrijdag om 14.00 uur slaan we de klokken weer aan en zondag korven we in voor Barcelona van 18.30 – 20.00 uur. Allemaal veel succes op Agen.
 
Oudoe

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>