Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Bescheiden aantal duiven voor Int. St. Vincent
8-7-2014
 

Het regenachtige onstabiele weer van de laatste weken trekt zijn wissel op de aantallen duiven die aangeboden worden voor de reguliere afdelingsvluchten alsmede voor de resterende concoursen van de ZLU. De rampvluchten in de diverse afdelingen van vorig weekend doen hier ongetwijfeld geen goed aan. We zijn allemaal zuinig op onze duiven en slaan liever een keertje over of passen het aantal in te korven duiven per vlucht aan. Regeren is vooruit zien en na dit seizoen komt er nog een ZLU-seizoen.
Onder het genot van een pint en/of een koel glas ice-tea werden de verhalen omtrent thuiskomsten van de Barcelonavliegers de ‘day after’ uitgewisseld. Gelukkig hebben nog heel wat laatkomers hun hokken weten te bereiken. Ja hoor, we zaten er weer klaar voor, internationaal St. Vincent staat op de kalender. IFC Hoogerheide doet met 106 duiven, bijeengebracht door 21 liefhebbers, zijn duit in het zakje. Iets minder dan vorig jaar, maar nog altijd een mooi en acceptabel aantal duiven.
Wie gaat Marco Poorters opvolgen als vluchtwinnaar 2014? Marco heeft zelf een achttal ijzers (lees duiven) in het vuur gegooid om zijn titel trachten te prolongeren. Hij zal zijn huid duur verkopen heeft Marco mij in het geheim toevertrouwd.
Met Frans Somers van DRANKENHANDEL SOMERS-HENDRIKS BV  uit Hoogerheide als vluchtsponsor zit het wel goed met de gegarandeerde te vervliegen geldprijzen. Met de 10e – 15e – en 20e plaats valt u dik in de geldprijzen.
Resteert mij u allen veel succes toe te wensen op St. Vincent en als het even kan onder een lekker zomerzonnetje.
 
Oudoe

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>