Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Narbonne meer duiven dan 2013
23-7-2014
 

Het zonnige weer doet het hart van de fondmelker sneller kloppen, dit blijkt o.a. uit het groter aantal duiven dat onze ZLU-spelers bijeen brachten voor Narbonne. 26 fondsjarels korfden gemiddeld bijna 6 duiven de man in, zodat we met niet minder dan 153 duiven aan de start komen van deze prachtige Pyreneeënvlucht. Een aantal sportvrienden waagden er zelfs hun jaarlingen aan; het is te hopen dat de weergoden hun gunstig gezind zijn. Wat je ook mag denken (en zeggen) van de ZLU, hun vluchten gaan tenminste altijd door, iets waar de NPO nog een héél hoop van kan leren!
Ons IFC HOOGERHEIDE is de vluchtsponsor van Narbonne, zoals u ziet hebben wij nog één plaats vacant voor de/het persoon/bedrijf die vanaf 2015 onze schitterende concoursen mee wilt sponsoren. De geldprijzen zijn een fantastisch initiatief waar door de melkers op het scherpst van de snede om wordt gestreden.
Wie wint het voorlaatste ZLU-concours 2014, is het een outsider of een gerenommeerd fondhok die de concurrentie van zich af weet te schudden. Nog een paar nachtjes slapen en dan weten we het. Allemaal weer veel succes vanuit Narbonne, misschien bent u wel degene die de volgende keer naast Riet met de bloemetjes staat.
 
Oudoe

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>