Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Lichte daling in aantal duiven voor Perpignan
29-7-2014
 

Na een moeizaam ZLU-seizoen 2014, waarbij iedereen klaagt over lege bakken in de hokken, is men duidelijk iets voorzichtiger geworden bij het inkorven voor Perpignan. De explosieve groei van de laatste weken is een halt toegeroepen. We mogen alsnog uiterst tevreden zijn over het aantal ingekorfde duiven. Let wel, nog altijd 118 duiven, maar het aantal deelnemers valt met 19 liefhebbers toch wel iets tegen. Hopelijk vangen onze naburige inkorfcentra deze lichte West Brabantse neergang op.
Perpignan is absoluut een van de mooiste vluchten van de internationale fondkalender, geen vlucht kent doorgaans een betere landelijke spreiding als Perpignan. Zit deze vlucht erop, dan kunnen we samen met de kippen weer voor een vol jaar op stok. Volgende week kunnen we nog mijmeren over het afgelopen seizoen tijdens het nuttigen van een harinkje of een ander stukje vis, maar geduld moeten we weer hebben tot eind juni 2015.
De vluchtsponsor van Perpignan is BOERDERIJWINKEL BOERKE BOGERS zij maken het voor ons mogelijk weer drie fantastische geldprijzen te vervliegen. Wie gaat er deze keer met de centen vandoor?
Namens het bestuur van IFC Hoogerheide dank ik alle deelnemers in 2014 en wens iedereen veel succes toe op de resterende vluchten, in de hoop jullie volgend jaar opnieuw te mogen verwelkomen. Rammel er nog maar één keer stevig onder van Perpignan, misschien sta je dan net zoals onze Piet twee jaar terug, op het ereschavot in Kerkrade. De duivensport blijft altijd een verrassing.
 
Oudoe

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>