Home   Agenda   Infobulletin   Uitslagen   Kampioenen   Nieuws   Bestuur 

Nieuws

 

Voorbeschouwing Marseille 2015
14-7-2015
 

De verwachtingen waren al niet te hoog ingeschaald voor het buitenbeentje van het ZLU-programma, de wedvlucht vanuit Marseille. Vorig jaar korfden nog 19 liefhebbers 87 duiven in, dit jaar komen we niet verder dan een schamele 14 deelnemers die 51 duiven bij elkaar wisten te brengen, oftewel gemiddeld 3,6 duiven per liefhebber. Ook dit is nog bijna een duif minder de man dan vorig jaar. Oorzaak: veel hokken zijn reeds uitgekleed en een aantal liefhebbers hebben elders hun heil gevonden. In onze regio heeft Marseille stevig aan populariteit ingeboet omdat we hier onderling ons vertier moeten vinden in de competitie, nationaal zitten we vanuit Marseille in een verdomhoekje van waaruit je nauwelijks vroege prijzen kan behalen en vraag me niet waarom???! We zetten ons beste beentje voor en proberen het komend weekend opnieuw, wie weet?   

Vluchtsponsor is Ronald Geerdink, zoals u weet de geldprijzen vallen op de plaatsen 10-15-20 (1 per liefhebber). Voor de kampioenschappen een spannende en belangrijke wedstrijd deze vlucht vanuit Marseille, de verschillen tussen de liefhebbers worden gelijk goed afgestraft middels het hoge aftrekcijfer. Ik wens iedereen namens IFC-Hoogerheide een vroege duif toe.

oudoe

 
Terug
 
Nieuwsarchief
Meer informatie:
 
Sponsors & links
Meldingen
Laatste Nieuws
 
11-1-2021
Prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei
In verband met de coronamaatregelen hebben we de prijsuitreiking voorlopig opgeschoven naar de informatieavond in mei ...
lees meer >>
8-1-2021
Bonnenverkoop IFC Hoogerheide online
Einddatum 31 januari 2021, 22:00 uur (Toppigeons) ...
lees meer >>
7-1-2021
Fotos 1e prijswinnaars en Asduiven IFC Hoogerheide
De duiven zijn gefotografeerd door Louis van Zuijlen ...
lees meer >>
14-11-2020
Kampioenenboek IFC Hoogerheide 2020
Bekijk hier het kampioenenboek van het seizoen 2020 ...
lees meer >>