Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Laatste nieuws
voerschema vitesse 2015
27-3-2015

Voerschema 2015. Beyers Elite Enzymix


Vitesse vluchten


 
Dagboek
donderddag de 26e
26-3-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

De duivinnen er uit om 08.40 uur, het is nu 09.15 uu...


 
Dagboek
Woensdag de 25e
25-3-2015

goedendag vrienden en vriendinnen.

Kijk eens op de verkoop van Wim Pasman op www.gps-au...


 
Dagboek
De 24e
24-3-2015

goedendag vrienden en vriendinnen

Nog anderhalve week dan beginnen we, echt waar !!!! O...


 
Dagboek
de Kroon
23-3-2015

Goedendag

de heer of mevrouw de Kroon uit Pijnacker gaarne even bellen

dank u...


Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

Vrijdag de 3e September
3-9-2010
 

Goedendag vrienden, vriendinnen en....anderen hahaha

De trein van de toekomst MET resultaten komt bij iedereen langs....je stapt in...of niet

Gisteren was het weer supergezellig in Noordwolde tijdens inmanden Nationaal Morlincourt. We hadden gasten uit Wolvega, Joure, Bontebok en Oosterwolde. Gerben van Dijk uit Wolvega het aanstormend talent kwam ook met zijn duiven naar Noordwolde. Het was zijn 1e keer bij de Vredesduif: Wat een gezelligheid hier, onvoorstelbaar! We gaan het zien, bij winst geeft hij een rondje... Ook de combinatie Tang was bij ons in Noordwolde, kijk eens op youtube en zoek op duivenboer, leuke filmpjes :)

Gisteren hadden we hier in Wilhelminaoord de heer T van der Veen uit Leeuwarden, hij had de jongen(11 stuks) meegenomen. 5 duiven waren echt heel goed voor de toekomst, en 3 daarvan waren nu ook al zijn beste duiven. Vandaag krijgen we bezoek van de heer Gullentops uit Belgie. Hij komt voor de 2e keer met een deel van zijn duiven. twee jaar geleden kwam hij de eerste keer hier, veel duiven gingen er toen uit, maar met de over-blijvers dit jaar ging hij een mega stuk harder !

Vanavond inmanden voor de 3e Natourvlucht van het seizoen 2010. waarschijnlijk gaan er hier 30 mee, de 20 van de laatste twee weken en een aantal rest duiven( 3 duivinnen en 7 jongen). maar misschien worden het ook wel 40 of maar 10 hahaha ff afwachten hoe ze aanvoelen.

Vanmorgen kwam Daniel Haneveld met een T-shirt voor mij; voor in de club zei hij, met de volgende tekst:

Tell your boobs to stop staring at my eyes...

hij was er al weer om 8.15 uur om hok 3 en 4 schoon te maken, dat zijn de hokken van de oude duiven die vanavond meegaan naar Duffel. Ydo en Elco komen vanmiddag voor de andere hokken(34 meter), maar ze zijn tegenwoordig in 35 minuten klaar, veel hokken weinig duiven ;)

De heer Gullentops uit Belgie is geweest met 35 duiven, het waren enkele jongen en zo'n 30 kwekers overgenomen van een overleden topspeler. De jongen waren goed( 3 van de 5) bij de kwekers zater 6 zeer goede duiven( zelfs een 9-) , we hebben er 3 koppels van gemaakt.

 
<<<