Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
Vrijdag 3 juli
3-7-2015

goedemorgen vrienden en vriendinnen 

Toch geen vlucht morgen, misschien maar goed ...


 
Dagboek
Donderdag
2-7-2015

goedenmorgen iedereen,

De duiven zijn er uit vanaf 06.00 uur, ze waren meteen uit het z...


 
Dagboek
Een warme 1 juli
1-7-2015

lekker temperatuurtje he 

Ik vind het niks aan, heb liever 15 graden met een Holla...


 
Dagboek
dinsdag de 30e
30-6-2015

Goedendag iedereen,

gisteravond de duiven er niet uit gehad, de ochtend training was ni...


 
Laatste nieuws
HITTE !!!
29-6-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

de Hitte komt er aan, bestel nu uw ELECTROBOOST en C...


Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

Vrijdag de 3e September
3-9-2010
 

Goedendag vrienden, vriendinnen en....anderen hahaha

De trein van de toekomst MET resultaten komt bij iedereen langs....je stapt in...of niet

Gisteren was het weer supergezellig in Noordwolde tijdens inmanden Nationaal Morlincourt. We hadden gasten uit Wolvega, Joure, Bontebok en Oosterwolde. Gerben van Dijk uit Wolvega het aanstormend talent kwam ook met zijn duiven naar Noordwolde. Het was zijn 1e keer bij de Vredesduif: Wat een gezelligheid hier, onvoorstelbaar! We gaan het zien, bij winst geeft hij een rondje... Ook de combinatie Tang was bij ons in Noordwolde, kijk eens op youtube en zoek op duivenboer, leuke filmpjes :)

Gisteren hadden we hier in Wilhelminaoord de heer T van der Veen uit Leeuwarden, hij had de jongen(11 stuks) meegenomen. 5 duiven waren echt heel goed voor de toekomst, en 3 daarvan waren nu ook al zijn beste duiven. Vandaag krijgen we bezoek van de heer Gullentops uit Belgie. Hij komt voor de 2e keer met een deel van zijn duiven. twee jaar geleden kwam hij de eerste keer hier, veel duiven gingen er toen uit, maar met de over-blijvers dit jaar ging hij een mega stuk harder !

Vanavond inmanden voor de 3e Natourvlucht van het seizoen 2010. waarschijnlijk gaan er hier 30 mee, de 20 van de laatste twee weken en een aantal rest duiven( 3 duivinnen en 7 jongen). maar misschien worden het ook wel 40 of maar 10 hahaha ff afwachten hoe ze aanvoelen.

Vanmorgen kwam Daniel Haneveld met een T-shirt voor mij; voor in de club zei hij, met de volgende tekst:

Tell your boobs to stop staring at my eyes...

hij was er al weer om 8.15 uur om hok 3 en 4 schoon te maken, dat zijn de hokken van de oude duiven die vanavond meegaan naar Duffel. Ydo en Elco komen vanmiddag voor de andere hokken(34 meter), maar ze zijn tegenwoordig in 35 minuten klaar, veel hokken weinig duiven ;)

De heer Gullentops uit Belgie is geweest met 35 duiven, het waren enkele jongen en zo'n 30 kwekers overgenomen van een overleden topspeler. De jongen waren goed( 3 van de 5) bij de kwekers zater 6 zeer goede duiven( zelfs een 9-) , we hebben er 3 koppels van gemaakt.

 
<<<