Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
Zondag
26-4-2015

Goedemorgen iedereen,

Ik was blij dat de duiven er gister uitgingen, vandaag nog slecht...


 
Dagboek
Zaterdag de 25e
25-4-2015

goedendag vrienden en vriendinnen,

Het is weer zaterdag, de 3e officiële vlucht va...


 
Laatste nieuws
Even niet bankieren
24-4-2015

goedendag iedereen,

Tot en met maandag, Koningsdag kunnen we niet internetbankieren, de...


 
Dagboek
Vrijdag de 24e
24-4-2015

Goedendag iedereen,

Enkele gewonde duiven hier, ze trainen zo hard dat er drie beschadi...


 
Columns
De column van 24 april
24-4-2015

het was een geweldige dag

Het was zaterdag de 18e april, vroeg uit de veren, reeds om h...


Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

Vrijdag de 19e
19-11-2010
 

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen weer lekker gezellig bij ons in de keuken, Wim Pol met schoonzoon uit Putten komen op bezoek en de familie Peeters uit Den Bosch, en dan waarschijnlijk nog enkele vaste koffiedrinkers.

Gisteravond nog even bij Anton Hassing geweest( Steggerda), deze beginneling in de sport presteerde het om gelijk al bij de top 10 van de afdeling te komen op de midfond. Knap. Enkele duiven bekeken, zagen er perfect uit, geen vlekje te vinden, luisvrij en helemaal door de rui. De 400 zal een goede worden in de toekomst( hoop ik).

Vanavond naar Ameide voor een gezellige avond, morgen de gehele dag in Den Helder en dan zondag weer naar het werk.. Vanavond na Ameide moet ik nog even een stukje door naar Giessen. Vincent van de Kerk(van PIPA) heeft mijn Last Son Dream Limo meegenomen vanuit Belgie, dus vanavond zie ik hem...zal me benieuwen

misschien tot straks, eerst koffie_____________________-

Zo, het is nu 13.30 uur. ik heb nog even voor ik naar Ameide ga. ff kalm-an Net de duiven van van de broers en zoontje Peeters bekeken uit Den Bosch. Hele fijne duiven, goed verzorgt, mooi glad en geen luisje te bekennen. De duiven van hun duiven-vriend waren iets minder verzorgt en hadden ook wat luis en oude dons. Ze komen er wel die familie Peeters !

Ongeveer tegelijkertijd kwamen Wim Pol uit Putten en schoonzoon Geerlof de Vries uit Elburg. Beiden komen hier al wat langer. De duiven zagen er heel goed uit, veel 8-tjes. Schoonzoon Geerlof schiet nu als een komeet omhoog qua prestaties, hij vertelde; Vroeger vroeg niemand hoe laat ik klokte, nu bellen ze me al van te voren en heb ik de tuin vol zitten met kijkers. Ongelofelijk wat komen die jongen uit de geselecteerde ouders goed. Het is altijd fijn de familie Pol uit Putten/Elburg(Hooge Enk) hier te mogen ontvangen.

Willem Heinhuis even gevraagd te schrijven, Richard Beterschap.(komt goed vriend)

Zo nu met de beentjes op de bank tot 16.00 uur.

 
<<<