Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
VRIJDAG DE 25e
25-7-2014

Goedemorgen vrienden en vriendinnen,

vanavond inmanden voor de laatste trainingvlucht m...


 
Laatste nieuws
Elektrolyten !! BIJ COLIE
25-7-2014

Let op vrienden en vriendinnen,

het warme weer komt er aan, een duif kan uitdrogen ! Wa...


 
Dagboek
donderdag de 24e
24-7-2014

Goedemorgen iedereen,

zeer indrukwekkend gisteren. we willen ons medeleven betuigen met...


 
Laatste nieuws
schema en bestellen
24-7-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen

Bij jonge en oude duiven is het Beute schema in princ...


 
Dagboek
woensdag de 23e
23-7-2014

Goedendag iedereen,

vandaag dag van nationale rouw. Om 16.00 uur een minuut stilte.

...

Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

Zondag de 30e Januari
30-1-2011
 

Goedendag vrienden en vriendinnen,

eerst even een linkje http://www.nu.nl/wetenschap/2432865/duiven-ruiken-weg-huis-.html

Gistermiddag en avond was ik met "grote" Willem Heinhuis op pad, we waren te gast bij Rayon 6 van Afdeling 1(Zeeland - Sint annaland/Tholen etc). We vertrokken tegen 15.00 uur vanuit Steenwijk, tegen 18.00 waren we aanwezig. GEWELDIG!! Eerst kregen we een warm en koud buffet aangeboden( wel 150 man in de zaal), na het eten kwam er een plaatselijke komiek, die het geweldig goed deed( nog zere kaken van het lachen, hij was echt super) , hij deed zich voor als "simpele"duivenmelker, en vertelde over zijn leven, zijn vrienden en zijn vrouw.... "Mijn vrouw is zo dik, dat haar linker been over de linker leuning ligt en haar rechter been over de rechter leuning van een drie zits bank" Tegen 18.45 uur was het de bedoeling dat ik de mannen toe sprak over de "duivensport anno 2010"  De dames gingen naar een aparte zaal waar ze "knutsel-les" kregen, ze vonden het prachtig. Na mijn eenmans-forum was het de tijd voor huldegingen jeugd, en seniorleden van Rayon 6. Het was een MEGA gezellige dag, zonder twijfel ! Ren Reijngoudt, C.J van den Berge en alle andere medewerkers bedankt voor deze dag. Duivensport leeft in Zeeland! Iedereen was er ook , ook de beroemde fondspelers Sjaak Steketee en Co van Dommelen waren van de partij. Voor de grap hadden ze 9 duiven in de kooitjes gezet, met daartussen twee toppers( n toekomstige topper) en n bewezen fondcrack van 2006, gelukkig maakte ik geen fout ;)

Vanmiddag even visite gehad van de familie van Velzen uit Harlingen en van H.Marsman uit Zwartsluis, altijd gezellig. De heer van Velzen heeft een zus van de bekende "Seabicuit" en Henk Marsman de 4e NPO duif Midfond 2010, dat zijn altijd interresante onderwepen, zo tijdens de koffie.

 
<<<