Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
21e april
21-4-2015

goedemorgen iedereen

Het weekend ziet er minder mooi uit, zuidwesten wind kans op regen...


 
Dagboek
Maandag de 20e
20-4-2015

Goedendag iedereen,

Hakvoort en Zoon de snelste van Hapert Friesland

Wij de 1...


 
Dagboek
Zondag de 19e
19-4-2015

goedemorgen iedereen,

Gisteren een fijne dag gehad, mijn moeder was hier vanuit het ver...


 
Dagboek
De 18e april
18-4-2015

goedemorgen iedereen, 

Het lijkt een mooie dag te worden, helder weer, beetje kopw...


 
Dagboek
Vrijdag de 17e
17-4-2015

goedendag iedereen, hebben jullie er zin aan? Morgen mooi weer, lekker zonnetje er bij. Wind een ...


Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

Zondag de 30e Januari
30-1-2011
 

Goedendag vrienden en vriendinnen,

eerst even een linkje http://www.nu.nl/wetenschap/2432865/duiven-ruiken-weg-huis-.html

Gistermiddag en avond was ik met "grote" Willem Heinhuis op pad, we waren te gast bij Rayon 6 van Afdeling 1(Zeeland - Sint annaland/Tholen etc). We vertrokken tegen 15.00 uur vanuit Steenwijk, tegen 18.00 waren we aanwezig. GEWELDIG!! Eerst kregen we een warm en koud buffet aangeboden( wel 150 man in de zaal), na het eten kwam er een plaatselijke komiek, die het geweldig goed deed( nog zere kaken van het lachen, hij was echt super) , hij deed zich voor als "simpele"duivenmelker, en vertelde over zijn leven, zijn vrienden en zijn vrouw.... "Mijn vrouw is zo dik, dat haar linker been over de linker leuning ligt en haar rechter been over de rechter leuning van een drie zits bank" Tegen 18.45 uur was het de bedoeling dat ik de mannen toe sprak over de "duivensport anno 2010"  De dames gingen naar een aparte zaal waar ze "knutsel-les" kregen, ze vonden het prachtig. Na mijn eenmans-forum was het de tijd voor huldegingen jeugd, en seniorleden van Rayon 6. Het was een MEGA gezellige dag, zonder twijfel ! Ren Reijngoudt, C.J van den Berge en alle andere medewerkers bedankt voor deze dag. Duivensport leeft in Zeeland! Iedereen was er ook , ook de beroemde fondspelers Sjaak Steketee en Co van Dommelen waren van de partij. Voor de grap hadden ze 9 duiven in de kooitjes gezet, met daartussen twee toppers( n toekomstige topper) en n bewezen fondcrack van 2006, gelukkig maakte ik geen fout ;)

Vanmiddag even visite gehad van de familie van Velzen uit Harlingen en van H.Marsman uit Zwartsluis, altijd gezellig. De heer van Velzen heeft een zus van de bekende "Seabicuit" en Henk Marsman de 4e NPO duif Midfond 2010, dat zijn altijd interresante onderwepen, zo tijdens de koffie.

 
<<<