Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
De 18e april
18-4-2015

goedemorgen iedereen, 

Het lijkt een mooie dag te worden, helder weer, beetje kopw...


 
Dagboek
Vrijdag de 17e
17-4-2015

goedendag iedereen, hebben jullie er zin aan? Morgen mooi weer, lekker zonnetje er bij. Wind een ...


 
Columns
De eerste echte vlucht
17-4-2015

afgelopen zaterdag was het dan zover, de eerste echte vlucht van het seizoen. En ik moet zeggen, ...


 
Dagboek
Donderdag de 16e
16-4-2015

goedemorgen iedereen, 

Hier is het prachtig weer maar fris. De voorspelling voor z...


 
Dagboek
Mooi weer
15-4-2015

Goedendag

Vandaag om 08.15 uur begonnen met het pakken van de duiven. Om 09.30 uur Will...


Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

Donderdag de 26e Januari
26-1-2012
 

Goedenmorgen iedereen.

http://www.youtube.com/watch?v=jpIVaAejEwc

http://www.youtube.com/watch?v=yXy98eh0rPE&feature=related

De jonge duiven klimmen hier uit de bakken, enkele lopen al op de grond. Zien er prachtig uit, zijn erg gezond. Nog geen enkele afvaller of matige groeier. Alles perfect.

Heb ze net weer even Herstel Power en Beute Sport over het voer gedaan. Gisteren weer een berichtje over Powerplay...is dit het zelfde??? NEEN !!! Herstel Power is de OUDE POWERPLAY dus met 96% dierlijk eiwit zonder toevoegingen( die nu in Powerplay zitten). Dus advies geef geen Powerplay ! En laat u niets wijs maken door die verkopers ! Ook niet door die mensen die zeggen: ik maak Prange Suppe na, precies het zelfde.... ze denken als je knoflook, uien, aluin, jodium en bruine suiker samen gooit dat je Prange Suppe hebt... pppfffff doe het maar lekker, droom verder. In Prange Suppe zitten zoveel producten waarvan de meesten niet eens bekend, Gunter zegt het niet, al staat het wel zwart op wit voor mij als er wat gebeurt. Als je afgelopen november de nationale kampioenlijst bekeek van het NPO waren er veel beute klanten, en dat is een goed teken !

Op internet stond weer iemand met Nep Prange Suppe, het bleek een klant van mij, die halve flesjes met water had aangevuld... Hij verkocht ze om dat hij zogenaamd verse wilde halen op de beurs en deze een paar maanden oud waren... ze waren half met water aangelengd !

Trap er niet in koop Prange Suppe bij mij, bij Dick Vogelzang te Staphorst, Bij het Juk te Borne, bij Wim Pasman te Eefde of bij JP de Lijzer in Aardenburg. Verder nergens !!!!!!!!!!!!!!!!!! En let op de gouden Beute Sticker. Ik zeg het u ook niet weer. als u er in wil trappen voor 3,00 minder doe het gerust maar kom niet klagen bij mij !

In BELGIE is mijn PRANGE SUPPE op dit ogenblik NIET te KOOP ! Voor de Belgen onder ons: Bestel gewoon per bank of neem het mee van de Beurs of rij even naar Aardenburg(Zeeland). En voor de Belgen; ZET UW ADRES EN BESTELLING ER BIJ. Van overal uit de wereld gaat het goed met bestellen maar vanuit Belgie lijkt het erg ingewikkeld om je adres er bij te zetten en de bestelling.

Update 11.15 uur.

Net een boos e.maitje van Falco Ebben. Hij was het niet met mij eens dat je bij WHZB of BOTB gelijke kansen had. Hij begon later met vliegen in afdeling 8 en heeft minder vluchten. Tja, zo kun je het ook bekijken. Ik heb ook minder vluchten dan sommige andere afdelingen. Wij hadden bij ons in de afdeling soms ook minder dan 500 km op de dagfond.

Het is overal oneerlijk , ik ken ook mensen die hun jongen bij afdeling 7 inmanden weken voordat ze bij hun eigen afdeling 8 spelen. Ook niet eerlijk.

Natuurlijk ben ik het met hem eens, overal moet gelijk gevlogen worden, gelijke afstand en gelijk beginnen, maar dat lukt nooit meer. Met die mannen in de diverse besturen die nog geen kras van een blauwe kunnen onderscheiden komen we er nooit. Neen, duivensport is bijna dood

 
<<<