Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
Dinsdag de 3e
3-3-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Nog een paar daagjes tot aan de voorjaarsbeurs te Ho...


 
Columns
Het beursnummer
3-3-2015

De voorjaarsbeurs

het mooiste, grootse en gezelligste weekend op duivengebied van ons l...


 
Laatste nieuws
Beute producten
3-3-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen

Sla dit ibannummer vast even op NL20INGB06762...


 
Dagboek
Het is weer maandag
2-3-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

De B ploeg is los, althans de duivinnen, straks de d...


 
Dagboek
De 28e
28-2-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen

het is zaterdag, nog een weekje tot de voorjaarsbeurs...


Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

vrijdag de 27e Januari
27-1-2012
 

Goedenmiddag vrienden en vriendinnen.

tjonge jonge wat was het weer druk vanmorgen. 11 man sterk zaten aan de keukentafel. 4 uit Schoonenbeek, 2 uit Leeuwarden, 1 uit Joure en 1 uit Renkum( Dick de Leeuw van Beyers). Ondertijd wel 20 telefoontjes, ongelofelijk. De mensen worden wakker.

Wel 12 of 13 telefoontjes met bestellingen Beute Producten en vragen over de BEUTE-BAK. n van die bellers over de Beute Bak was de reclame-maker( die de verpakking maakt), die foto die ik had gezonden kon echt niet !! He wat??  kan niet?? NEEN, je kijkt boos, angstig gewoon, of je die duif in je handen dood wil kijken... Dus andere foto gaat het worden.

In mijn rechterhand heb ik de Vechtmachine, ik spreek hem boos toe, het lijkt een gesprek tussen mij en de vechtmachine...maar de mensen WORDEN ER BANG VAN. Niemand zet zo'n emmer in zijn hok..hahaha.

Dus toch maar een wat "aardiger" foto genomen. De gasten vanmorgen waren het wel eens met deze reactie. Tot ik ze de Vechtmachine in de handen gaf.... Toen keken ze zelf ook allemaal boos hahaha.

Kijk nog snel even op www.duiven.net naar de bonnenverkoop van p.v. de Vredesduif te Noordwolde. Bonnen van de nationale top. waaronder een super van Willem de Bruijn !! en twee bonnen van mij !  Koop 34 het duivinnetje van 2010 zat ook tijdelijk bij mij, ze moet eitjes leggen(heeft al een nest gemaakt), dus de koper heeft er eitjes bij morgen. Ze zat met de witbuik kweker van Guus van Aken

 
<<<