Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Laatste nieuws
zo kan het ook
19-12-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Vanmorgen bezoek gehad van Jan Krans uit Reduzum, ee...


 
Dagboek
Vrijdag de 19e
19-12-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

wat een naar weer vandaag. Regen. Ik wilde klote ...


 
Dagboek
de 16e december
16-12-2014

Goedendag iedereen,

vanmorgen de B Ploeg even los gehad voor het eerst sinds half septe...


 
Laatste nieuws
Programma spelers
15-12-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Op facebook zijn tientallen groepen voor duivenspele...


 
Dagboek
maandag de 15e
15-12-2014

Goedendag sportvrienden,

De Colicontrol hebben we op een zeer schappel...


Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

vrijdag de 27e Januari
27-1-2012
 

Goedenmiddag vrienden en vriendinnen.

tjonge jonge wat was het weer druk vanmorgen. 11 man sterk zaten aan de keukentafel. 4 uit Schoonenbeek, 2 uit Leeuwarden, 1 uit Joure en 1 uit Renkum( Dick de Leeuw van Beyers). Ondertijd wel 20 telefoontjes, ongelofelijk. De mensen worden wakker.

Wel 12 of 13 telefoontjes met bestellingen Beute Producten en vragen over de BEUTE-BAK. n van die bellers over de Beute Bak was de reclame-maker( die de verpakking maakt), die foto die ik had gezonden kon echt niet !! He wat??  kan niet?? NEEN, je kijkt boos, angstig gewoon, of je die duif in je handen dood wil kijken... Dus andere foto gaat het worden.

In mijn rechterhand heb ik de Vechtmachine, ik spreek hem boos toe, het lijkt een gesprek tussen mij en de vechtmachine...maar de mensen WORDEN ER BANG VAN. Niemand zet zo'n emmer in zijn hok..hahaha.

Dus toch maar een wat "aardiger" foto genomen. De gasten vanmorgen waren het wel eens met deze reactie. Tot ik ze de Vechtmachine in de handen gaf.... Toen keken ze zelf ook allemaal boos hahaha.

Kijk nog snel even op www.duiven.net naar de bonnenverkoop van p.v. de Vredesduif te Noordwolde. Bonnen van de nationale top. waaronder een super van Willem de Bruijn !! en twee bonnen van mij !  Koop 34 het duivinnetje van 2010 zat ook tijdelijk bij mij, ze moet eitjes leggen(heeft al een nest gemaakt), dus de koper heeft er eitjes bij morgen. Ze zat met de witbuik kweker van Guus van Aken

 
<<<