Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
Maandag de 30e
30-3-2015

goedendag vrienden en vriendinnen,

Zijn uw duiven er gereed voor? 

Ze mo...


 
Columns
De week voor de eerste keer mand
30-3-2015

zondag de 29e 

De duiven zijn er uit geweest, goed gevlogen. Bij binnenkomst miste...


 
Dagboek
Zondag de 29e
29-3-2015

goedendag iedereen,

De duivinnen zijn er op de nieuwe tijd 09.40 uit gegaan, in de natu...


 
Laatste nieuws
voerschema vitesse 2015
29-3-2015

Voerschema 2015. Beyers Elite Enzymix


Vitesse vluchten


 
Dagboek
zaterdag de 28e
28-3-2015

Goedendag iedereen,

Prachtig weer hier in Wilhelminaoord, ideaal weer voor een vlucht, ...


Dagboek
 

Dagboek van Gert Jan Beute. Dagelijk probeert Gert Jan de gang van zaken hier weer te geven...

vrijdag de 27e Januari
27-1-2012
 

Goedenmiddag vrienden en vriendinnen.

tjonge jonge wat was het weer druk vanmorgen. 11 man sterk zaten aan de keukentafel. 4 uit Schoonenbeek, 2 uit Leeuwarden, 1 uit Joure en 1 uit Renkum( Dick de Leeuw van Beyers). Ondertijd wel 20 telefoontjes, ongelofelijk. De mensen worden wakker.

Wel 12 of 13 telefoontjes met bestellingen Beute Producten en vragen over de BEUTE-BAK. n van die bellers over de Beute Bak was de reclame-maker( die de verpakking maakt), die foto die ik had gezonden kon echt niet !! He wat??  kan niet?? NEEN, je kijkt boos, angstig gewoon, of je die duif in je handen dood wil kijken... Dus andere foto gaat het worden.

In mijn rechterhand heb ik de Vechtmachine, ik spreek hem boos toe, het lijkt een gesprek tussen mij en de vechtmachine...maar de mensen WORDEN ER BANG VAN. Niemand zet zo'n emmer in zijn hok..hahaha.

Dus toch maar een wat "aardiger" foto genomen. De gasten vanmorgen waren het wel eens met deze reactie. Tot ik ze de Vechtmachine in de handen gaf.... Toen keken ze zelf ook allemaal boos hahaha.

Kijk nog snel even op www.duiven.net naar de bonnenverkoop van p.v. de Vredesduif te Noordwolde. Bonnen van de nationale top. waaronder een super van Willem de Bruijn !! en twee bonnen van mij !  Koop 34 het duivinnetje van 2010 zat ook tijdelijk bij mij, ze moet eitjes leggen(heeft al een nest gemaakt), dus de koper heeft er eitjes bij morgen. Ze zat met de witbuik kweker van Guus van Aken

 
<<<