Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
zaterdag de 20e
20-9-2014

Goedemorgen vrienden en vriendinnen

update 16.15 uur

Om 15.27 uur arriveede <...


 
Dagboek
vrijdag de 19e
19-9-2014

Goedendag

Vanmorgen viste gehad vanuit Leeuwarden ( Harry Hazenberg) en uit Steenwijk v...


 
Dagboek
donderdag de 18e
18-9-2014

Goededag vrienden en vriendinnen,

Vandaag geweldige duiven mogen bekijken van Dirk Verl...


 
Laatste nieuws
voerschema rui
16-9-2014

Goedendag vrienden

Op de vraag hoe te voeren in de rui?

Na de laatste vlucht ...


 
Laatste nieuws
De Rui
16-9-2014

Goededag vrienden en vriendinnen.

De Rui is èèn belangrijkste onderdelen ...


Berichtdetails
 
BEUTE BAK
22-12-2013
 

Goedendag vrienden en vriendinnen,

http://www.dhpcultura.com/index.php?option=com_content&view=article&id=163&Itemid=35&lang=nl

http://www.dhpcultura.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=32&lang=nl

BIJ IEDERE DUIVENVOER WINKEL TE VERKRIJGEN !!! € 19,25 VRAAG BIJ UW WINKELIER OM DE BEUTE BAK VAN DHP

ONGELOFELIJK !!!!!!!!!!!!!! DE BEUTE BAK IS NIET AAN TE SLEPEN, HET MEEST VERKOCHTE DUIVENPRODUCT VAN DE LAATSTE JAREN !!!!!!!!! HAAL HET VANDAAG NOG BIJ UW VOERHANDEL !!!!

Al jaren gebruik ik de DHP Mix van DHP Cultura ( of zoals ik steeds zeg de Bak allerhande met het Blauwe Deksel) Deze mix beviel me trouwens uitstekend. maar toch had ik enkele ideen die ik graag in de mix zag. Zo wilde ik een kruidenmix toegevoegd zien die ondersteuning gaf aan de luchtwegen w.o. Zoethout, Echte Tijm, Fenegriek, Vlier en Anijs. En ik wilde er Magnetiet en Pyriet in verwerkt zien. De duivensport gaat de laatste jaren om soms èèn seconde verschil en deze Magnetiet en Pyriet ondersteund de orientatie. ( extra belangrijk met donker weer)

Tevens wilde ik dat de mix( Bak allerhande) naadloos aansloot op mijn producten Prange Suppe, Herstel Power en Beute Sport.

Eind 2009 heb ik besloten om weinig tot geen medicatie meer te gebruiken. Natuurlijk ga ik in het seizoen iedere week of soms veertien dagen op bezoek bij Nanne Wolff te Hattemerbroek(duivenarts) Maar ik probeer voor zover mogelijk de natuurlijke weg te bewandelen. En met mega groot succes de laatste twee jaar.

Ik denk dat een groot gedeelte van de prestaties komt door goede duiven, maar zeker de bijproducten zoals ik die gebruik zijn de sleutel tot het succes.

Het afgelopen jaar heb ik de kruidenmix en Magnetiet en Pyriet korrel reeds toegevoegd aan de DHP Mix. En het seizoen verliep super met de beste dagfondduif van Nederland in BOTB tot gevolg. Dus nu is de tijd daar om de BEUTE BAK op de markt te zetten.

Het was voor de Firma DHP even een geknutsel maar het is gelukt om alles in een Emmer te krijgen( van ongeveer 11 kilo).

 Iedereen die bij zijn voerboer DHP producten kan krijgen kan vanaf dan ook de BEUTE BAK bestellen. Laat u niets wijs maken! Beute Bak is te verkrijgen door iedere voerboer die DHP producten verkoopt.

De BEUTE BAK gebruikt u iedere dag, gewoon in het gritbakje of op de schoon gemaakte vloer of broedbak. U kunt de normale hoeveelheid geven. U hoeft geen grit en roodsteen meer toe te voegen. Dus in plaats van Grit, Roodsteen, Mineralen en maagkiezel gebruikt u gewoon de BEUTE BAK.

Succes, en vraag het vast aan uw handelaar ! Ook iedereen die Mathador voer verkoopt, kan aan DHP BEUTE BAK komen via DICK VOGELZANG !

 

 
<<<