Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Laatste nieuws
Afgelopen week
24-11-2014

Goedendag vrienden en vriendinnen

het is me allemaal wat met die kippen griep. Ik heb a...


 
Dagboek
de heer BLOK
24-11-2014

Goedendag

as woensdag zou meneer de Blok aankomen hier in Wilhelminaoord

neem...


 
Laatste nieuws
verkoop GPS
24-11-2014

Goedendag

op dit ogenblik 2211 2014 eindigt er een verkoop van 21 duiven op www.gps-auc...


 
Dagboek
vrijdag de 21e November
21-11-2014

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

Gisteren vast een kweekduivin in het kweekhok ged...


 
Dagboek
De beurs
20-11-2014

Goedendag vrienden, vriendinnen etc

as zaterdag en zondag  is het weer zo ver, de ...


Berichtdetails
 
BEUTE BAK
20-11-2014
 

Goedendag vrienden en vriendinnen,

http://www.dhpcultura.com/index.php?option=com_content&view=article&id=163&Itemid=35&lang=nl

http://www.dhpcultura.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6&Itemid=32&lang=nl

BIJ IEDERE DUIVENVOER WINKEL TE VERKRIJGEN !!! € 19,25 VRAAG BIJ UW WINKELIER OM DE BEUTE BAK VAN DHP

ONGELOFELIJK !!!!!!!!!!!!!! DE BEUTE BAK IS NIET AAN TE SLEPEN, HET MEEST VERKOCHTE DUIVENPRODUCT VAN DE LAATSTE JAREN !!!!!!!!! HAAL HET VANDAAG NOG BIJ UW VOERHANDEL !!!!

Al jaren gebruik ik de DHP Mix van DHP Cultura ( of zoals ik steeds zeg de Bak allerhande met het Blauwe Deksel) Deze mix beviel me trouwens uitstekend. maar toch had ik enkele ideen die ik graag in de mix zag. Zo wilde ik een kruidenmix toegevoegd zien die ondersteuning gaf aan de luchtwegen w.o. Zoethout, Echte Tijm, Fenegriek, Vlier en Anijs. En ik wilde er Magnetiet en Pyriet in verwerkt zien. De duivensport gaat de laatste jaren om soms èèn seconde verschil en deze Magnetiet en Pyriet ondersteund de orientatie. ( extra belangrijk met donker weer)

Tevens wilde ik dat de mix( Bak allerhande) naadloos aansloot op mijn producten Olympic MG Mix, Beute Lecithine olie, Electroboost, Herstel Power en Beute Sport en prange suppe.

Eind 2009 heb ik besloten om weinig tot geen medicatie meer te gebruiken. Natuurlijk ga ik in het seizoen iedere week of soms veertien dagen op bezoek bij Nanne Wolff te Hattemerbroek(duivenarts) Maar ik probeer voor zover mogelijk de natuurlijke weg te bewandelen. En met mega groot succes de laatste twee jaar.

Ik denk dat een groot gedeelte van de prestaties komt door goede duiven, maar zeker de bijproducten zoals ik die gebruik zijn de sleutel tot het succes.

In het seizoen 2011 heb ik de kruidenmix en Magnetiet en Pyriet korrel reeds toegevoegd aan de DHP Mix. En dat seizoen verliep super met de beste dagfondduif van Nederland in BOTB tot gevolg. Dus toen was de tijd daar om de BEUTE BAK op de markt te zetten.

Het was voor de Firma DHP even een geknutsel maar het is gelukt om alles in een Emmer te krijgen( van ongeveer 11 kilo).

 Iedereen die bij zijn voerboer DHP producten kan krijgen kan vanaf dan ook de BEUTE BAK bestellen. Laat u niets wijs maken! Beute Bak is te verkrijgen door iedere voerboer die DHP producten verkoopt.

De BEUTE BAK gebruikt u iedere dag, gewoon in het gritbakje of op de schoon gemaakte vloer of broedbak. U kunt de normale hoeveelheid geven. U hoeft geen grit en roodsteen meer toe te voegen. Dus in plaats van Grit, Roodsteen, Mineralen en maagkiezel gebruikt u gewoon de BEUTE BAK.

Succes, en vraag het vast aan uw handelaar ! Ook iedereen die Mathador voer verkoopt, kan aan DHP BEUTE BAK komen via DICK VOGELZANG !

 

 
<<<