Home         Historie         Methode         Uitslagen         Prestaties         Kwekers         Links         Contact  
Laatst geplaatst
 
Dagboek
Donderdag
2-7-2015

goedenmorgen iedereen,

De duiven zijn er uit vanaf 06.00 uur, ze waren meteen uit het z...


 
Dagboek
Een warme 1 juli
1-7-2015

lekker temperatuurtje he 

Ik vind het niks aan, heb liever 15 graden met een Holla...


 
Dagboek
dinsdag de 30e
30-6-2015

Goedendag iedereen,

gisteravond de duiven er niet uit gehad, de ochtend training was ni...


 
Laatste nieuws
HITTE !!!
29-6-2015

Goedendag vrienden en vriendinnen,

de Hitte komt er aan, bestel nu uw ELECTROBOOST en C...


 
Dagboek
dagfond
29-6-2015

goedendag iedereen

ik las net op de Friesland site wat over as weekend.

het g...


Berichtdetails
 
Maandag de 21e Mei
21-5-2012
 

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Vaak krijg ik de vraag; Waar kan ik de Beute Bak halen?

http://www.dhpcultura.com/index.php?option=com_content&view=article&id=163&Itemid=35&lang=nl

Vrienden: ff wat anders. Kees Hoeben uit Wolvega heeft zich als lid bij ons gemeld. Hij heeft duiven, pas voor het eerst, en heeft een prima Tipes Systeem gekocht( met 2 antennes Type TBB200plus nl), maar wij hebben allemaal Unikon. En nu is dat niet erg, met een knoot kun je veel. Maar wanneer hij een Unikon systeem zou hebben.....zou het veel gemakkelijker zijn.

Dus wie heeft een Unikon en wil graag een Tipes? Of wie wil het systeem van Kees overnemen? Dat hij een Unikon kan kopen? bel hem even op 06-15450761 Dus ruilen? of overnemen? Bel hem even. Beginnende speler.

update 08.23 uur

Goedenmorgen.

De duivinnen zijn er uit om 08.00 uur. Straks de jonge duiven weer even in de mand en een klein stukje wegbrengen( gisteren 850 meter). Ik ben de eerste 5/7 keer altijd heel voorzichtig.

Verder gisteren de gehele avond nagedacht over welke duiven op de fond gaan en welke op de Vitessse as weekend. Compustam er bij, tussenstanden er bij, vorm van de dag gaat nog tellen, afstandgeschiktheid, het weer van as zaterdag...alles gaat mee tellen. De meesten zullen op de fond gaan.

Nogmaals terug komen op de super start van dit seizoen van de gebroeders Homma uit Steggerda. Helemaal geweldig dat wanneer jeugd het goed oppakt, nadenkt, en vooral wat van je aan neemt het zo goed kan gaan. Veel liefhebbers zullen dit niet aankunnen, het kost naast hun school enorm veel tijd en geld. Gelukkig zijn ze met zijn tweeen. Ze hebben alles tot 100% in orde, en dan nu reeds 4 eersten in de club, op de 1e plaats Vitesse van de Afdeling en hard op weg om kampioen van de afdeling te worden( dat is hun doel natuurlijk). Wij zijn enorm trots op onze hokverzorgers Ydo, Elco en Daniel( Daniel staat 1e in de B Poule). Maar ook de familie Eijerkamp is natuurlijk mega trots. Bij eijerkamp zijn ze kind aan huis in het winter seizoen en hebben daar ook zeer goede duiven vandaan. Maar ook hun Arie Dijkstra duiven, Peter van de Merwe en hun Ippon lijn( combinatie Aantjes). Iedereen kan zien, wanneer je wil, luistert, goede duiven zoekt en het systeem precies naleeft je topper kunt worden. We hopen dat ze het volhouden ! Succes mannen We zijn mega trots !

 

 
<<<