Home Duivensites.nl Eigen site? Overzicht Nieuws Contact Nieuwsbrief Agenda  
Duivennieuws, columns en artikels

Overzicht archief, postduiven-nieuws, columns en overige artikels voor en door duivenliefhebbers.

Inschrijving Marathon Noord loopt goed! Open printvriendelijke pagina
29-4-2008
 

Waarom ook niet, want we hebben de prijzen voor deze competitie ongelooflijk veranderd en bijgesteld naar deze tijd! Wat dacht u voor de eerste prijs voor zowel de kampioen middag- als ochtendlossing: 1.000 euro; voor de tweede prijswinnaars ligt 500 euro klaar terwijl de derde prijs toch nog 250 euro waard is. En dat alles cash in het handje!! Waar kunt u dat nog winnen? En dat is nog niet alles. Voor de eerste kampioen middaglossing is er nog een electronisch systeem van de firma Basch en natuurlijk de felbegeerde zilveren Marathon Noord speld. Natuurlijk wordt u nog de lauwerkrans omgehangen onder de frisse klanken van het Wilhelmus. Bedenk eens hoe dat voelt en vraag het gerust aan uw voorgangers.

Ook voor de kampioen ochtendlossing ligt er een meubelcheque t.w.v. 250 euro van de firma Eijerkamp voor u klaar, een pracht van een kristallen vaas van onze ZLU vrienden, natuurlijk ook de zilveren speld, lauwerkrans en het Wilhelmus completeren dit alles.

Maar u moet er natuurlijk wel wat voor doen om dit te kunnen winnen: alleen inschrijven! Voor slechts 20 euro voor elke competitie neemt u deel aan het winnen van bovenstaande. Uw afstand moet natuurlijk wel minimaal 1045 km. vanaf St. Vincent bedragen en u moet nationaal spelen. Wij doen de rest!!

Welke vluchten? Voor de middaglossing zijn dat St. Vincent, Montauban en Bordeaux terwijl dat voor de ochtendlossing Barcelona, Marseille en Perpignan zijn.

Ook hebben wij nog een gokelement ingebouwd voor de eerste en tweede getekende op elke vlucht. Alle inleg wordt uitgekeerd. En dat is niet mis!! Vorig jaar was dat nog voor de middaglossing 12.355 euro terwijl dit voor de ochtendlossing 5.030 euro was, dus totaal ruim 17.000 euro.

Wacht niet te lang met inschrijven. De sluitingstermijn is 15 mei a.s. Na die tijd nemen we geen deelnemers meer aan., want het boekje ligt 7 juni bij u op de deurmat.

Vlug de éénmalige machtiging invullen en opsturen naar Anton Opdenoordt, Schievestraat 37, 6901 GH  Zevenaar en ook u bent verzekerd van deelname en misschien het winnen van al die prijzen!!

Mochten er toch nog vragen zijn. Kijk gerust op onze site http://www.marathonnoord.nl/ en u bent helemaal bij. Toch nog niet duidelijk, bel gerust 0316-249252 !!!

NB.: Het verschuldigde bedrag wordt omstreeks 1 juni van uw rekening afgeschreven. Dus hierover s.v.p. niet meer bellen. 

 
Wilt u reageren? Stuur dan een email naar de redactie.
 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.
 
<<< Terug
Super Fondclub G.O.U.

J. Doldersum & Zn

Gebr. van Toor

Hans de Ruig

Cees van Heijst

Theo de Kruijk

Will & Falco Ebben

Aad Beerendonk

Fondunie 2000

Van Elsacker-Jepsen

M. van Ginkel

IFC Zeeland

Kweekvoer zonder erwten?
Het is inmiddels alweer winter en vele liefhebbers zijn volop aan het kweken. In dit artikel wil ik het kweekvoer met al zijn mogelijkheden eens onder de loep houden.
Vragen over verliezen van jonge duiven
Vele malen ben ik al gevraagd om te reageren op verhalen in de duivenkranten. Het zou elk jaar slechter worden met de jonge duiven. In Nederland, België, Duitsland...
Uitnodiging Kijkdag 2018 Gerard Koopman
Op vrijdag 23 februari 2018, iets later dan in de jaren hiervoor, organiseren wij een open huis/kijkdag. Graag willen wij u uitnodigen om deze dag met ons te beleven...
Besturen
Schreef ik in mijn vorige bedenking iets over het “afgeven” of te wel “neersabelen” van mensen die bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen?
Ode to Dolores
Gisteravond voor het eerst sinds maanden weer een naar het stadion, weet nu weer waarom ik in de winter liever niet op beton sta. En maar weer kijken op het scorebord, aftellen naar het einde van de verlenging...
Chiazaad
Regelmatig wordt ik gevraagd naar de waarde en de zin van Chiazaad voor de duivensport. Kun je dat door het voer mengen? Is het een goed idee Chia toe te voegen aan het kweekvoer of vliegvoer?
Andere tijden
We zijn weer een jaar verder en ouder. Ook weer wat grijzer of kaler. In je jeugd lijkt de tijd stil te staan, later gaat het zo snel dat je gaat beseffen dat een mensenleven maar een komen en gaan is...
Vaste voetringen
Het hete hangijzer van de laatste weken: de vaste voetringen. Een nachtmerrie, je zal ze maar nodig hebben en er zijn er geen. Wat we dit jaar meemaken is nog nooit vertoond...

Winnaar categorie 2 van de Eendaagse Fondspiegel Jong, Fokje Elzinga uit Harkema (18-1-2018)
Gember en Kurkuma (5-1-2018)
A.A. Jurriens - Zutphen: 1e Categorie 1 Eendaagse Fondspiegel Jong 2017 (31-12-2017)
Belangrijker dan kwaliteit (30-12-2017)
Ziektezorg: Wormen (15-7-2017)
Weg met antibiotica... (15-10-2016)
Minimaal succesje (26-5-2016)
De Pestkop (II) (1-5-2016)
Welke duivenmelker gaat verhuizen? (7-4-2016)
De Pestkop (I) (3-4-2016)
Coolbird heeft een nieuw jasje gekregen (30-3-2016)
Matador nieuwsbrief: Papegaaien wijzen de weg. (25-3-2016)
Code gekraakt? (25-3-2016)
Duivenproducten online bestellen (19-3-2016)
Geslaagde huldiging Eendaagse Fondspiegel 2015 (15-3-2016)
Bijproducten op de vitesse-vluchten. (15-3-2016)
Nieuwe veilingsite (9-3-2016)
Wat geef ik aan bijproducten tijdens de vluchten? (7-3-2016)
Schiet wel lekker op (6-3-2016)
Duivencontroles (2-3-2016)
Lezing en huldiging (1-3-2016)
Ritje Vlaamse Ardennen (22-2-2016)
Best gelezen...
 
No items found.
 
(Advertenties)

 

Duivenverkoop, gratis adverteren

Postduivenveiling.com

Gezondere duiven door gezond licht!

Ad Schaerlaeckens

Duindam Klimaatadvies