Home Duivensites.nl Eigen site? Overzicht Nieuws Contact Nieuwsbrief Agenda  
Duivennieuws, columns en artikels

Overzicht archief, postduiven-nieuws, columns en overige artikels voor en door duivenliefhebbers.

Stijlvolle nieuwjaarsreceptie bij PV De Woudvliegers te Putten Open printvriendelijke pagina
Wim Pol  5-1-2009
 

De stijlvolle nieuwjaarsreceptie stond in het teken van twee hoogtepunten, namelijk de uitreiking van de kampioenschappen en het veertig jarig lidmaatschap van bestuurslid Wijnand Mijnten. In het eerst genoemde hoogtepunt stonden de kampioenen in de A en B klasse centraal. En zo hoort het ook! Enigszins jammer was het hinderlijk doorkeuvelen van een aantal aanwezigen tijdens de huldiging! Het is niet alleen hinderlijk voor de spreker, maar zeker ook voor de luisteraars! En voor het lekker “keuvelen”” was meer dan voldoende ruimte! Dus daar lag het niet aan! Het merendeel van de kampioenen had gekozen voor een prachtige kampioensfoto, gemaakt door fotograaf Falco Ebben. De andere leden vonden een Delftsblauw bord leuker. Die keus had het bestuur de leden gelaten. Door elkaar, zeer tevreden liefhebbers. Alle kampioenen kregen een persoonlijk woord mee van de voorzitter.

Extra applaus

Extra applaus was er voor het jeugdlid Mark Petersen. Met begeleiding van sportvriend Aart van Zoeren doet deze jongeling het bijzonder goed. En wat nog belangrijker is, Mark voelt zich er lekker thuis in de club! En het is een erg leuk jong ook!Tussen de bedrijven door werden de talloze aanwezigen rijkelijk getrakteerd op smaakvolle hapjes. In zijn openingswoord betoogde de voorzitter Gert Jan van Putten, dat PV De Woudvliegers terug kunnen zien op een succesvol en vreugdevol jaar! Een vrij groot aantal leden wist teletekst te halen. En een enkeling soms meerdere keren op een vlucht! Hij dankte bestuur en al diegenen die zich in het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de club. En dat zijn er best een handvol geweest, aldus de voorzitter. De groep ouderen, die wekelijks tal van werkzaamheden doen, evenals de webmaster Ernst Verheijen en medewerkers van de verenigingssite kregen een extra compliment van Gert Jan van Putten. Hij toonde zich bijzonder ingenomen met de aanwezigheid van een groot aantal dames. Bijzonder leuk, als zij ook belangstelling hebben en tonen voor het reilen en zeilen binnen een van de toonaangevende clubs binnen het werkgebied van de afdeling 7. Als absoluut hoogtepunt zeker de huldiging van de workaholic van PV De Woudvliegers, sportvriend Wijnand Mijnten!

Veertig jaar

Al veertig jaar lid van PV De Woudvliegers. En wat voor een lid! Zonder iemand tekort te doen is Wijnand een van de leden die zich altijd en overval inzet voor de club. Daarom een uitstekende ambassadeur voor de duivensport! Daarnaast een prima bestuurder (al vele jaren), ringenadministrateur, clubman, computerfreak en manusje van alles. Kortom een gouden vent! Ook voorzitter Van Putten sprak zich in gelijke bewoordingen uit. Ook Lia, zijn charmante echtgenote werd terecht in de huldiging betrokken. Ook zij staat altijd klaar voor de verenging. Wijnand ontving voor zijn vele verdiensten de zilveren medaille van de NPO, evenals een fraaie ruiker voor zijn echtgenote. Een langdurig applaus viel hem ten deel! Kort terugblikkend op het clubevenement: geslaagd en stijlvol in een gezellige ambiance! En tot de weinige leden die er niet waren, zou ik willen zeggen. Jullie hebben wat gemist!

 
Wilt u reageren? Stuur dan een email naar de redactie.
 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.
 
<<< Terug
Johan Hamstra

Dick-Jan & Stephan Göbel

Aad Beerendonk

Nico Jan Koenders

Super Fondclub G.O.U.

IFC Zeeland

IFC Hoogerheide

Combinatie Bruggeman

Combinatie Lokhorst

Huub Hermans

A. Engelen

Van Elsacker-Jepsen

Duiven vliegen zonder grenzen.
Tijdens mijn loopbaan heb ik vele dierenspeciaalzaken bezocht. Zo ook een winkelier in het oosten des lands. Het was daar altijd hetzelfde...
Eendaagse Fondspiegel en Het Spoor der Kampioenen slaan de handen ineen!
Afgelopen week heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Lex de Jongh van Het Spoor der Kampioenen en Ronald Veenendaal en Falco Ebben namens De Eendaagse Fondspiegel.
Lambert van Erp, Berghem: 1e Cat. 1 Eendaagse Fondspiegel Jong 2018
Voor de volgende reportage van de Fondspiegel reizen we af naar Berghem. Hier woont Fondspiegel kampioen in de categorie jong: Lambert van Erp.
Ad van Loon uit Halsteren, winnaar totaalklassement Eendaagse Fondspiegel Oud 2016-2018
Voor de winnaar van het totaalklassement van de Fondspiegel Oud reisden Falco en ondergetekende dit jaar af naar Halsteren waar Ad van Loon woonachtig is.
Kweekvoer zonder erwten?
Het is inmiddels alweer winter en vele liefhebbers zijn volop aan het kweken. In dit artikel wil ik het kweekvoer met al zijn mogelijkheden eens onder de loep houden.
Vragen over verliezen van jonge duiven
Vele malen ben ik al gevraagd om te reageren op verhalen in de duivenkranten. Het zou elk jaar slechter worden met de jonge duiven. In Nederland, België, Duitsland...
Uitnodiging Kijkdag 2018 Gerard Koopman
Op vrijdag 23 februari 2018, iets later dan in de jaren hiervoor, organiseren wij een open huis/kijkdag. Graag willen wij u uitnodigen om deze dag met ons te beleven...
Besturen
Schreef ik in mijn vorige bedenking iets over het “afgeven” of te wel “neersabelen” van mensen die bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen?

Ode to Dolores (27-1-2018)
Chiazaad (25-1-2018)
Andere tijden (22-1-2018)
Vaste voetringen (21-1-2018)
Winnaar categorie 2 van de Eendaagse Fondspiegel Jong, Fokje Elzinga uit Harkema (18-1-2018)
Gember en Kurkuma (5-1-2018)
A.A. Jurriens - Zutphen: 1e Categorie 1 Eendaagse Fondspiegel Jong 2017 (31-12-2017)
Belangrijker dan kwaliteit (30-12-2017)
Ziektezorg: Wormen (15-7-2017)
Weg met antibiotica... (15-10-2016)
Minimaal succesje (26-5-2016)
De Pestkop (II) (1-5-2016)
Welke duivenmelker gaat verhuizen? (7-4-2016)
De Pestkop (I) (3-4-2016)
Coolbird heeft een nieuw jasje gekregen (30-3-2016)
Matador nieuwsbrief: Papegaaien wijzen de weg. (25-3-2016)
Code gekraakt? (25-3-2016)
Duivenproducten online bestellen (19-3-2016)
Geslaagde huldiging Eendaagse Fondspiegel 2015 (15-3-2016)
Bijproducten op de vitesse-vluchten. (15-3-2016)
Nieuwe veilingsite (9-3-2016)
Wat geef ik aan bijproducten tijdens de vluchten? (7-3-2016)
Best gelezen...
 
No items found.
 
(Advertenties)

 

Ad Schaerlaeckens

Gezondere duiven door gezond licht!