Home Duivensites.nl Eigen site? Overzicht Nieuws Contact Nieuwsbrief Agenda  
Duivennieuws, columns en artikels

Overzicht archief, postduiven-nieuws, columns en overige artikels voor en door duivenliefhebbers.

Eijerkamp vanaf nu Hans en Evert-Jan Eijerkamp Open printvriendelijke pagina
8-8-2010
 

Vanaf 1 augustus 2010 profileert Team Eijerkamp zich in duivenland als ‘Hans & Evert-Jan Eijerkamp’... Niet langer Hans Eijerkamp & Zonen? “Met reden,” legt Evert-Jan Eijerkamp uit, “Naast onze drukke werkzaamheden voor de woonwinkel, geven we allemaal onze eigen invulling aan de -geringe - vrije tijd. Voor mijn vader en mij betekent dat met passie leiding geven aan het duiventeam; Hans-Jaap kiest zijn bestemming elders. Niet meer dan logisch dus, dat dit in onze naamvoering tot uiting komt.”

Natuurlijk gingen Hans, Evert-Jan en Hans-Jaap niet over één nacht ijs bij het nemen van dit besluit. “We hebben - samen met alle medewerkers - als familie vele jaren enorm genoten van de duivensport. Ook ik ben geboren met een duif in mijn hart; haast een garantie als je Eijerkamp heet,” legt Hans-Jaap uit. “Maar onze woonwinkels met de verschillende vestigingen slokken zo veel van onze aandacht op, dat het kiezen van de vrijetijdsbesteding zeer weloverwogen moet gebeuren. Anders dan ik, kiezen mijn vader en Evert-Jan vol overgave voor de duivensport. Daarvoor verdienen ze de volledige waardering en daarom stond ik erop dat ze onder deze naam doorgaan!”

Altijd betrokken

In goed overleg werd besloten dat Eijerkamps duiventak voortaan de naam Hans & Evert-Jan Eijerkamp voert. “Natuurlijk gaat daarmee een stukje nostalgie verloren, maar bij Eijerkamp zijn we voor vooruitgang en daar hoort niet zelden verandering bij,” licht Hans Eijerkamp toe. “Zoals de duivensport verandert en wij altijd op zoek zijn naar super duiven voor onszelf en onze klanten, is ook dit een stap richting de toekomst.” “Ondanks de nieuwe naam, raken de duiven bij mij nooit uit beeld,” besluit Hans-Jaap Eijerkamp, “ik blijf enorm begaan met ons Team Eijerkamp en zal ze - weliswaar op de achtergrond - nauwlettend volgen en waar nodig steunen.”

Klik hier voor de website met nieuw logo en nieuwe huisstijl.

 
Wilt u reageren? Stuur dan een email naar de redactie.
 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.
 
<<< Terug
J. Doldersum & Zn

Nico Haesen

Huub Hermans

Comb. Gerritsen

Gebr. van Toor

Cees van Heijst

Combinatie Bruggeman

A. Engelen

Comb. Verweij-de Haan

Will & Falco Ebben

Hans de Ruig

Marcel van Zanden

Duiven vliegen zonder grenzen.
Tijdens mijn loopbaan heb ik vele dierenspeciaalzaken bezocht. Zo ook een winkelier in het oosten des lands. Het was daar altijd hetzelfde...
Eendaagse Fondspiegel en Het Spoor der Kampioenen slaan de handen ineen!
Afgelopen week heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Lex de Jongh van Het Spoor der Kampioenen en Ronald Veenendaal en Falco Ebben namens De Eendaagse Fondspiegel.
Lambert van Erp, Berghem: 1e Cat. 1 Eendaagse Fondspiegel Jong 2018
Voor de volgende reportage van de Fondspiegel reizen we af naar Berghem. Hier woont Fondspiegel kampioen in de categorie jong: Lambert van Erp.
Ad van Loon uit Halsteren, winnaar totaalklassement Eendaagse Fondspiegel Oud 2016-2018
Voor de winnaar van het totaalklassement van de Fondspiegel Oud reisden Falco en ondergetekende dit jaar af naar Halsteren waar Ad van Loon woonachtig is.
Kweekvoer zonder erwten?
Het is inmiddels alweer winter en vele liefhebbers zijn volop aan het kweken. In dit artikel wil ik het kweekvoer met al zijn mogelijkheden eens onder de loep houden.
Vragen over verliezen van jonge duiven
Vele malen ben ik al gevraagd om te reageren op verhalen in de duivenkranten. Het zou elk jaar slechter worden met de jonge duiven. In Nederland, België, Duitsland...
Uitnodiging Kijkdag 2018 Gerard Koopman
Op vrijdag 23 februari 2018, iets later dan in de jaren hiervoor, organiseren wij een open huis/kijkdag. Graag willen wij u uitnodigen om deze dag met ons te beleven...
Besturen
Schreef ik in mijn vorige bedenking iets over het “afgeven” of te wel “neersabelen” van mensen die bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen?

Ode to Dolores (27-1-2018)
Chiazaad (25-1-2018)
Andere tijden (22-1-2018)
Vaste voetringen (21-1-2018)
Winnaar categorie 2 van de Eendaagse Fondspiegel Jong, Fokje Elzinga uit Harkema (18-1-2018)
Gember en Kurkuma (5-1-2018)
A.A. Jurriens - Zutphen: 1e Categorie 1 Eendaagse Fondspiegel Jong 2017 (31-12-2017)
Belangrijker dan kwaliteit (30-12-2017)
Ziektezorg: Wormen (15-7-2017)
Weg met antibiotica... (15-10-2016)
Minimaal succesje (26-5-2016)
De Pestkop (II) (1-5-2016)
Welke duivenmelker gaat verhuizen? (7-4-2016)
De Pestkop (I) (3-4-2016)
Coolbird heeft een nieuw jasje gekregen (30-3-2016)
Matador nieuwsbrief: Papegaaien wijzen de weg. (25-3-2016)
Code gekraakt? (25-3-2016)
Duivenproducten online bestellen (19-3-2016)
Geslaagde huldiging Eendaagse Fondspiegel 2015 (15-3-2016)
Bijproducten op de vitesse-vluchten. (15-3-2016)
Nieuwe veilingsite (9-3-2016)
Wat geef ik aan bijproducten tijdens de vluchten? (7-3-2016)
Best gelezen...
 
No items found.
 
(Advertenties)

 

Gezondere duiven door gezond licht!

Ad Schaerlaeckens