Home Duivensites.nl Eigen site? Overzicht Nieuws Contact Nieuwsbrief Agenda  
Duivennieuws, columns en artikels

Overzicht archief, postduiven-nieuws, columns en overige artikels voor en door duivenliefhebbers.

Stichting H.E.L.D. P.V.Luchtpost Poortugaal rond verkoop 2010 af met mooie schenking Open printvriendelijke pagina
19-7-2011
 

Stichting H.E.L.D. van P.V. Luchtpost Poortugaal geeft Familiehuis Daniel den Hoed weer een grote schenking namens alle duivenliefhebbers die de verkoop van 2010 weer tot een groot succes maakten.

Familiehuis Daniel den Hoed Rotterdam

Op 24 juni was het zover, Willem Booltink en Arie Huizer van de stichting H.E.L.D. hadden alle spullen weer bij elkaar die de mensen van het Familiehuis als wens hadden ingediend. Bij de Marskramer in Rhoon werden weer vele spullen gekocht en ook deze firma deed nog even een duit in het zakje, hiervoor nog onze dank. Hieronder een aantal foto’s en de brief van het Familiehuis met het stukje dat zij ook gaan plaatsen op hun site en in hun maandblad wat iedere drie maanden uitkomt. Zoals een groot aantal mensen wel gemerkt zullen hebben is Willem alweer volop bezig voor de verkoop van 2011 en wij hopen dat we het weer tot een groot succes kunnen maken en dat we ook nu weer iets moois kunnen regelen voor deze fantastische instelling.

Arie en Willem met een deel van de spullen in Familiehuis

Brief van het Familiehuis

De Luchtpost vervult wensen

Het is elk jaar weer feest als Arie Huizer en Willem Booltink van de Poortugaalse Duivensportvereniging De Luchtpost het Familiehuis bezoeken. We mochten ook dit jaar een wensenlijstje inleveren en ‘onze duivenjongens’ kwamen alles wat daarop stond hoogst persoonlijk afleveren: 15 wekkerradio's, 20 thee/koffie thermoskannen, 10 glazen ovenschalen, 15 droogrekjes voor de gastenkamers, 3 tosti apparaten, 2 magnetrons, 3 rokken voor de statafels, 20 koelers voor de gastenkamers en kantoorruimtes en als klap op de vuurpijl € 500,00 om zelf een bestemming te geven. Ieder jaar opnieuw zijn we weer enorm verrast met de gift van De Luchtpost. Jongens, bedankt!
Booltink en Huizer vragen hun leden en andere Nederlandse duivenliefhebbers elk jaar een koppel eieren of een jonge duif te ‘doneren’. Deze zogenoemde bonnen worden te koop aangeboden op de gerenommeerde duivensite Top Pigeons en de opbrengst daarvan gaat naar het Familiehuis. Omdat De Luchtpost liefst zoveel mogelijk in natura schenkt, wordt het Familiehuis om een wensenlijstje gevraagd. 

Hartelijk bedankt!

Anne - Mieke Hofs
Huismanager Familiehuis Daniel den Hoed
 
Wilt u eventueel zelf een schenking doen voor dit goede doel neem dat even contact op met Arie Huizer of Willem Booltink 010-5014572 of 010-4386482.

 
Wilt u reageren? Stuur dan een email naar de redactie.
 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.
 
<<< Terug
Nico Haesen

Gertjan Knoop

Johan Hamstra

De Marathonvliegers

IFC Hoogerheide

Fondunie 2000

Huub Hermans

Hans de Ruig

Gebroeders Homma

Cees van Heijst

Familie Huizer

Aad Beerendonk

Kweekvoer zonder erwten?
Het is inmiddels alweer winter en vele liefhebbers zijn volop aan het kweken. In dit artikel wil ik het kweekvoer met al zijn mogelijkheden eens onder de loep houden.
Vragen over verliezen van jonge duiven
Vele malen ben ik al gevraagd om te reageren op verhalen in de duivenkranten. Het zou elk jaar slechter worden met de jonge duiven. In Nederland, België, Duitsland...
Uitnodiging Kijkdag 2018 Gerard Koopman
Op vrijdag 23 februari 2018, iets later dan in de jaren hiervoor, organiseren wij een open huis/kijkdag. Graag willen wij u uitnodigen om deze dag met ons te beleven...
Besturen
Schreef ik in mijn vorige bedenking iets over het “afgeven” of te wel “neersabelen” van mensen die bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen?
Ode to Dolores
Gisteravond voor het eerst sinds maanden weer een naar het stadion, weet nu weer waarom ik in de winter liever niet op beton sta. En maar weer kijken op het scorebord, aftellen naar het einde van de verlenging...
Chiazaad
Regelmatig wordt ik gevraagd naar de waarde en de zin van Chiazaad voor de duivensport. Kun je dat door het voer mengen? Is het een goed idee Chia toe te voegen aan het kweekvoer of vliegvoer?
Andere tijden
We zijn weer een jaar verder en ouder. Ook weer wat grijzer of kaler. In je jeugd lijkt de tijd stil te staan, later gaat het zo snel dat je gaat beseffen dat een mensenleven maar een komen en gaan is...
Vaste voetringen
Het hete hangijzer van de laatste weken: de vaste voetringen. Een nachtmerrie, je zal ze maar nodig hebben en er zijn er geen. Wat we dit jaar meemaken is nog nooit vertoond...

Winnaar categorie 2 van de Eendaagse Fondspiegel Jong, Fokje Elzinga uit Harkema (18-1-2018)
Gember en Kurkuma (5-1-2018)
A.A. Jurriens - Zutphen: 1e Categorie 1 Eendaagse Fondspiegel Jong 2017 (31-12-2017)
Belangrijker dan kwaliteit (30-12-2017)
Ziektezorg: Wormen (15-7-2017)
Weg met antibiotica... (15-10-2016)
Minimaal succesje (26-5-2016)
De Pestkop (II) (1-5-2016)
Welke duivenmelker gaat verhuizen? (7-4-2016)
De Pestkop (I) (3-4-2016)
Coolbird heeft een nieuw jasje gekregen (30-3-2016)
Matador nieuwsbrief: Papegaaien wijzen de weg. (25-3-2016)
Code gekraakt? (25-3-2016)
Duivenproducten online bestellen (19-3-2016)
Geslaagde huldiging Eendaagse Fondspiegel 2015 (15-3-2016)
Bijproducten op de vitesse-vluchten. (15-3-2016)
Nieuwe veilingsite (9-3-2016)
Wat geef ik aan bijproducten tijdens de vluchten? (7-3-2016)
Schiet wel lekker op (6-3-2016)
Duivencontroles (2-3-2016)
Lezing en huldiging (1-3-2016)
Ritje Vlaamse Ardennen (22-2-2016)
Best gelezen...
 
No items found.
 
(Advertenties)

 

Duindam Klimaatadvies

Ad Schaerlaeckens

Postduivenveiling.com

Duivenverkoop, gratis adverteren

Gezondere duiven door gezond licht!