Home Duivensites.nl Eigen site? Overzicht Nieuws Contact Nieuwsbrief Agenda  
Duivennieuws, columns en artikels

Overzicht archief, postduiven-nieuws, columns en overige artikels voor en door duivenliefhebbers.

Gratis is niet voor niets! Open printvriendelijke pagina
11-11-2011
 

Geachte duivenliefhebber,

Onlangs werd onze aandacht getrokken door een brief waarin werd gesteld dat het rekenen van uitslagen geheel gratis zou zijn. Natuurlijk vraagt U zich dan af, wie betaalt de kosten van ontwikkelen, website, service enz. Nou dat bleek al snel, want de liefhebber die een uitslag wil, zou voor een bedrag van 10 euro per seizoen daarover kunnen beschikken.

U kent ons bedrijf, dat al meer dan 30 jaar wekelijks betrouwbaar en nauwgezet uitslagen voor Uw duivensport vervaardigt. En we doen dat al heel lang voor de afdelingen 1, 2, ged.3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en 12. We kennen geen kontrakten met kleine lettertjes, wij passen onze software altijd kosteloos aan op Uw verzoek, en ontwikkelen zelf met ons 4-persoons team (Jan de Raaf, Gerard van Balveren,
Henk Bennink en Gerard van Leeuwen) alle service voor U.

En wij kennen ook nog de gedrukte uitslagen op papier, die razendsnel via post of koerier bij U worden geleverd. Maar wat kost dan onze service ? In het afgelopen jaar rekenden wij uw uitslagen voor een prijs van 1,1 cent per duif. Daarvoor leveren wij direct bij inzenden de tussentijdse uitslag, en na de laatste inzending de definitieve uitslag. Allemaal online en direct te volgen. Ook direct inzicht in actuele prestaties en kampioenschappen.

Natuurlijk ook betaalstaten en afrekenstroken voor de liefhebber. Laten we een vergelijking trekken van een gemiddelde afdeling. Afdeling 9 verzond het afgelopen jaar 604.863 concoursduiven.
Deze afdeling heeft 2717 leden, waarvan 1996 met een vliegcoördinaat. Op de vlucht V16 (23 april) deden 1516 deelnemers mee. Uitgaande van het feit dat 70% van de vliegende leden geďnteresseerd is, om een uitslag in te zien, hebben we het in dit geval dus over 1397 liefhebbers, minder dan
de deelname op de grootste vitesse vlucht. De jaarlijkse kosten zijn dan bij ons 604.863 x 1,1 = 6.653 euro en bij de “gratis” berekening is dit bedrag 13.970 euro, dus meer dan het dubbele.

Kortom minimaal dezelfde service voor de helft van het geld. Maar wij bieden meer !!

Alle liefhebbers krijgen kosteloos digitaal een compleet overzicht van de jaarresultaten van de wekelijkse vluchten. Tevens aan het eind van het seizoen leveren wij een gratis prestatie-bestand voor de gebruikers van Compustam om in te lezen. Voor dezelfde afdeling 9 zijn dat alleen al 960 duivenliefhebbers.
Natuurlijk proberen andere softwaremakers via ongeoorloofde trucs dezelfde service uit, maar wij staan dan niet meer garant via onze gratis klantenservice voor een foutloze werking van ons produkt Compustam.
Binnenkort komt in onze versie 7 van Compustam, waarin een verbinding kan worden gelegd met ons internationale duivenstamboom-bestand waar alle duivenstambomen van alle liefhebbers die Compustam gebruiken en dit wensen, zijn opgenomen. Gratis ophalen van stamboomgegevens als aanvulling op Uw eigen gegevens.

Verder kennen wij de Champions League, waarin de duivenhistorie van de afgelopen jaren is opgenomen en U dus kampioenen of prestaties van meerdere jaren bijeen kunt opvragen van duiven en liefhebbers.
Voor onze klanten is dit op verenigingsniveau gratis, voor de hogere niveaus vragen wij een kleine vergoeding. Echter, deze vergoeding komt weer voor 70% terug in Uw eigen afdelingskas. Dus extra korting op het rekengeld via een bonus-systeem.
Maar hoe zit het dan met de Nationale uitslagen, die niet meer door Compuclub worden berekend. Wij kunnen de rekensom wel maken. De aanbieding van Compuclub was 267.359 duiven x 1,1 = 2941 euro per jaar.
De NPO heeft dit jaar al 14.500 euro betaald aan de huidige gratis leverancier (zie NPO nieuwsbrief), en moet gedurende het seizoen zelf mankracht leveren voor het rekenen. Uitgaande van minimaal 20 uur per week gedurende 25 weken is dit ook minimaal 20.000 euro. Totaal 34.500 euro. Vergelijkt U zelf.
Kortom, Compuclub blijft nog steeds een goedkope en zeer betrouwbare partner voor U als duivenliefhebber. Zonder verrassingen.

We rekenen voor U ook Wie Heeft Ze Beter en The Best Of The Best uit. Verenigingen die geen klant van ons zijn worden hiermee volledig gratis bediend. Echt gratis dus !!
We zien elkaar ongetwijfeld op de Nationale Manifestatie in Houten. En anders belt U even voor meer informatie. Op ons kunt U echt rekenen, zonder kleine lettertjes.

Namens het Compuclub-team
Jan de Raaf

 
Wilt u reageren? Stuur dan een email naar de redactie.
 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.
 
<<< Terug
Marcel van Zanden

Gebr. Maas & Zn

Cees van Heijst

Combinatie Bruggeman

Gebr. van Toor

Hans de Ruig

IFC Zeeland

Familie Huizer

Johan Hamstra

Nico Jan Koenders

Dick-Jan & Stephan Göbel

Will & Falco Ebben

Kweekvoer zonder erwten?
Het is inmiddels alweer winter en vele liefhebbers zijn volop aan het kweken. In dit artikel wil ik het kweekvoer met al zijn mogelijkheden eens onder de loep houden.
Vragen over verliezen van jonge duiven
Vele malen ben ik al gevraagd om te reageren op verhalen in de duivenkranten. Het zou elk jaar slechter worden met de jonge duiven. In Nederland, België, Duitsland...
Uitnodiging Kijkdag 2018 Gerard Koopman
Op vrijdag 23 februari 2018, iets later dan in de jaren hiervoor, organiseren wij een open huis/kijkdag. Graag willen wij u uitnodigen om deze dag met ons te beleven...
Besturen
Schreef ik in mijn vorige bedenking iets over het “afgeven” of te wel “neersabelen” van mensen die bestuurlijke verantwoordelijkheid nemen?
Ode to Dolores
Gisteravond voor het eerst sinds maanden weer een naar het stadion, weet nu weer waarom ik in de winter liever niet op beton sta. En maar weer kijken op het scorebord, aftellen naar het einde van de verlenging...
Chiazaad
Regelmatig wordt ik gevraagd naar de waarde en de zin van Chiazaad voor de duivensport. Kun je dat door het voer mengen? Is het een goed idee Chia toe te voegen aan het kweekvoer of vliegvoer?
Andere tijden
We zijn weer een jaar verder en ouder. Ook weer wat grijzer of kaler. In je jeugd lijkt de tijd stil te staan, later gaat het zo snel dat je gaat beseffen dat een mensenleven maar een komen en gaan is...
Vaste voetringen
Het hete hangijzer van de laatste weken: de vaste voetringen. Een nachtmerrie, je zal ze maar nodig hebben en er zijn er geen. Wat we dit jaar meemaken is nog nooit vertoond...

Winnaar categorie 2 van de Eendaagse Fondspiegel Jong, Fokje Elzinga uit Harkema (18-1-2018)
Gember en Kurkuma (5-1-2018)
A.A. Jurriens - Zutphen: 1e Categorie 1 Eendaagse Fondspiegel Jong 2017 (31-12-2017)
Belangrijker dan kwaliteit (30-12-2017)
Ziektezorg: Wormen (15-7-2017)
Weg met antibiotica... (15-10-2016)
Minimaal succesje (26-5-2016)
De Pestkop (II) (1-5-2016)
Welke duivenmelker gaat verhuizen? (7-4-2016)
De Pestkop (I) (3-4-2016)
Coolbird heeft een nieuw jasje gekregen (30-3-2016)
Matador nieuwsbrief: Papegaaien wijzen de weg. (25-3-2016)
Code gekraakt? (25-3-2016)
Duivenproducten online bestellen (19-3-2016)
Geslaagde huldiging Eendaagse Fondspiegel 2015 (15-3-2016)
Bijproducten op de vitesse-vluchten. (15-3-2016)
Nieuwe veilingsite (9-3-2016)
Wat geef ik aan bijproducten tijdens de vluchten? (7-3-2016)
Schiet wel lekker op (6-3-2016)
Duivencontroles (2-3-2016)
Lezing en huldiging (1-3-2016)
Ritje Vlaamse Ardennen (22-2-2016)
Best gelezen...
 
No items found.
 
(Advertenties)

 

Postduivenveiling.com

Ad Schaerlaeckens

Duivenverkoop, gratis adverteren

Gezondere duiven door gezond licht!

Duindam Klimaatadvies