Duivensites.nl
 
Eendaagse Fondspiegel en Het Spoor der Kampioenen slaan de handen ineen!
24-9-2019
 

Afgelopen week heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Lex de Jongh van Het Spoor der Kampioenen en Ronald Veenendaal en Falco Ebben namens De Eendaagse Fondspiegel.

Dit gesprek heeft erin geresulteerd dat De Eendaagse Fondspiegel en Het Spoor der Kampioenen een samenwerking aangaan waarbij De Eendaagse Fondspiegel haar eigen identiteit behoudt. Zo wordt er bijvoorbeeld niet gesleuteld aan de vertrouwde formule en ook zal de huldiging van de verschillende winnaars op de reeds bekende wijze plaatsvinden.

Wat verandert er dan wel? De uitslagen van De Eendaagse Fondspiegel worden voortaan (gedeeltelijk) gepubliceerd in Het Spoor der Kampioenen. Verder zullen ook de reportages van de verschillende categoriewinnaars als eerste in Het Spoor der Kampioenen verschijnen.

Verder zijn we met De Eendaagse Fondspiegel druk bezig met een gloednieuwe website die binnenkort ‘live’ gaat. Hierop vindt u alle totaaluitslagen en in een later stadium ook de eerdergenoemde reportages. Het boekwerk komt hiermee te vervallen.

Namens de Eendaagse Fondspiegel willen we Lex de Jongh bedanken voor de mogelijkheid die we hiermee krijgen om een nog groter publiek te bereiken We hopen met deze veranderingen de duivensport nog beter te kunnen dienen en een positieve stap richting de toekomst te maken.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.