Duivensites.nl
 
Van Boxmeer CitroŽn St. Oedenrode Autosponsor Nationale Concoursen
17-5-2007
 

Afgelopen vrijdag heeft de NPO met Van Boxmeer CitroŽn NL een sponsorcontract afgesloten, waardoor het onder andere mogelijk is om op alle Nationale concoursen in 2007 een of meerdere autoís te vervliegen.
De samenstelling van de Autopoule is daarnaast aangepast. Iedere duif heeft nu een eventuele mogelijkheid op de Nationale concoursen middels een inzet van Ä 5,- een CitroŽn model C1 te winnen indien gezet op niveau 9 poule 21 ofwel HP D.

De te vervliegen CitroŽns C1ís hebben een waarde van Ä 9000,-. De autoís worden door Van Boxmeer rijklaar afgeleverd, voorzien van matten, volle tank en kenteken op naam. De winnaar kan kiezen uit de standaardkleuren. Kiezen voor een ander model CitroŽn bij Van Boxmeer te St. Oedenrode is ook mogelijk. Uiteraard moet er dan wel bijbetaald worden.

Mogelijk vraagt u zich als deelnemer aan de Nationale Concoursen af waarom er vanaf nu een auto op alle vluchten te winnen is ťn, nog belangrijker, of de verwachting bestaat of deze autoís ook daadwerkelijk gewonnen zullen worden.
Daarom bij deze publicatie een opsomming van het aantal duiven, dat in 2006 Nationaal is gezet.
De autopoule wordt vanaf dit jaar ílandelijkĎ vervlogen. Nemen we dan bijvoorbeeld St. Vincent in 2006, toen bedroeg het aantal Nationaal gezette duiven, zoals u in bijgaand overzicht kunt zien: 16763 + 6830 + 6422 + 1373 = 31388 duiven. Van dit aantal hoeven slechts 1699 duiven op niveau 9 poule 21 HP D te worden gezet, omdat bij een totale landelijke inzet van Ä8495 (1699 x 5) een auto is voltekend.
Dit moet bij een deelname van 31388 duiven geen probleem zijn. Voor de overige Nationale concoursen geldt hetzelfde. Bovendien is een zeer groot pluspunt dat iedere deelnemer in het hele land evenveel kans heeft om een auto te winnen.

Komende week hopen wij de sponsoring rond onze Nationale concoursen af te ronden en zullen wij u wekelijks gaan inlichten over onze Nationale concoursen.

En kijkt u in het overzicht íTe winnen poules en prijzen Nationale concoursenĎ ook eens naar de andere poules! Krijgt u ook al zin in het eerste Nationale Concours?

Bestuur en Bureau NPO 

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.