Duivensites.nl
 
Aanmelden duiven Internationaal Pau
20-6-2007
 

Dit weekend is het weer zover. De eerst krachtmeting op internationaal gebied. Met Pau staat de eerste vlucht op het programma waar de verschillende deelnemende landen zich met elkaar kunnen meten.
Sinds een maand zijn we gestart met een nieuwe project op duivengebied: www.duiven-aanmelden.be behandelt de Belgische vluchten op (inter)provinciaal en (inter)nationaal vlak.
 
Vermits we dit weekend onze eerste internationale duivenvlucht van 2007 hebben, willen wij ook een beroep doen op onze noorderburen. We hopen zoveel mogelijk Nederlandse duivenliefhebbers te bereiken en hen aan te sporen om hun aanmeldingen (of deze van hun vrienden) online door te geven. Na het invullen van enkele gegevens zoals naam, afstand en kloktijd, wordt er na bevestiging automatisch een benaderende snelheid berekend.
Op basis van deze snelheid wordt er een klassement opgemaakt voor de aanmeldingen die via onze website werden doorgegeven.
 
Ik hoop dat u het nut van deze actie inziet, en mee wil werken om zoveel mogelijk Nederlandse liefhebbers in te lichten over het bestaan van deze website.
Jullie beschikken met zowel het internet als persoonlijke kennissen over een ruime mogelijkheid om liefhebbers te bereiken. Mede daardoor hopen wij op jullie medewerking.
 
Met vriendelijke groet,
 
Sammy De Backer

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.