Duivensites.nl
 
Lezing Matador voersysteem
Nieuwsbrief Matador België  20-9-2007
 

Allereerst wil ik u bedanken voor de massale aanmeldingen voor de nieuwsbrief op www.matador-diervoeders.com. Het is de bedoeling dat u hiermede extra informatie krijgt die meestal niet op de site verschijnt. Extra informatie dus om daar uw voordeel mee te doen. Ik wens u veel leesplezier.

Nieuwe Jaarplannen
U leest het goed. Matador stopt met het uitgeven van vliegplannen. Er komen jaarplannen voor in de plaats. Daarin vindt u de complete verzorging voor al uw duiven, van jong tot oud en in iedere periode van het jaar. Een mooie uitbreiding dus en gemakkelijk om zo nu en dan eens na te kijken, hoe je het beste de duiven kunt verzorgen. De nieuwe jaarplannen zullen a.s. vrijdag op het internet verschijnen. U kunt ze van de site downloaden.  

Wisselvallig seizoen
Als u deze eerste Nieuwsbrief ontvangt is het vliegseizoen van 2007 voor de meeste liefhebbers al weer voorbij en de duiven zijn in de rui. Het was absoluut geen gemakkelijk seizoen. De vogelpest gooide naast zeer wisselvallige weersomstandigheden weer roet in het eten. De vluchten werden tijdelijk verplaatst naar Duitsland en dan weer terug naar Frankrijk... Veel west in de wind wat voor een groep liefhebbers een zegen was maar voor de meer westelijk wonende liefhebbers een ontgoocheling.

Volgend seizoen beter
Om te kunnen presteren moet je goede duiven hebben. Dat staat voorop. Maar veel liefhebbers hebben goed materiaal en halen er lang niet uit wat er in zit. Matador wil u daarom ook voor het volgende vliegseizoen goed op weg helpen. Er zijn nieuwe ontwikkelingen te melden van 26 testhokken. Dat betekent ook goed nieuws voor het komende seizoen. De uitslag van de testen kunt u lezen op de site onder “nieuwe ontwikkelingen”.

Om daar alvast aan te werken, moet men niet in slaap sukkelen maar wakker blijven.
Hoe kun je je nu  nou beter voorbereiden op het komende vliegseizoen? We weten het allemaal: een goed seizoen begint met een goede kweek. In de komende lezing zal ik proberen u een flink stuk op weg te helpen en u de nodige tips geven om van 2008 een super seizoen te maken.

Laat dit daarom niet aan u voorbij gaan en kom indien mogelijk eens naar Deinze op vrijdagavond 19 oktober, aanvang 19.30 uur.

Lokaal “Eerlijk duurt het langst”
Aaltersesteenweg 130
9800 Deinze –Zeveren

Inkom gratis.

Matador GmbH
Willem Mulder

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.