Duivensites.nl
 
32e Oostbrabantse Sterrenparade
4-1-2008
 

De 32e editie van de Oostbrabantse Sterrenparade met daaraan gekoppeld Actie zorgenkind door de duivensport staat weer voor de deur. Op 20 januari zal Partycentrum De Kentering in Rosmalen weer het toneel zijn van een mooie duivendag, waar liefhebbers strijden om de gouden beker voor de schoonste van het geheel.
 
Tussen de bedrijven door zijn er optredens van Berry van Creij, Theo van Veghel, Wesley en de drumband Prins Maurits uit Kaatsheuvel, die geheel bestaat uit verstandelijk gehandicapten. Verder draait er een grote tombola en zijn er diverse loterijen, waarin fantastische prijzen te winnen zijn.
 
Dan is er natuurlijk de een fantastische bonnenverkoop tussen 14.00 en 15.00.Vooraf bieden is mogelijk, want de bonnenverkoop is vanaf nu te volgen op www.gps-auctions.nl.
 
Neem eens een kijkje of er wat voor uw gading tussen zit en help ons om onze actie weer tot een groot succes te maken. U bent natuurlijk ook welkom op 20 januari. Zaal is open van 12.00 uur en de toegang is geheel gratis. 
 
Voor nadere info of opgave als deelnemer: p.zuijlen@planet.nl
 
Groet en een goed vliegseizoen 2008 toegewenst,
 
Peter van Zuijlen.
secretariaat Oostbrabantse Sterrenparade
Actie Zorgenkind door de Duivensport
 

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.