Duivensites.nl
 
Inschrijving Marathon Noord loopt goed!
29-4-2008
 

Waarom ook niet, want we hebben de prijzen voor deze competitie ongelooflijk veranderd en bijgesteld naar deze tijd! Wat dacht u voor de eerste prijs voor zowel de kampioen middag- als ochtendlossing: 1.000 euro; voor de tweede prijswinnaars ligt 500 euro klaar terwijl de derde prijs toch nog 250 euro waard is. En dat alles cash in het handje!! Waar kunt u dat nog winnen? En dat is nog niet alles. Voor de eerste kampioen middaglossing is er nog een electronisch systeem van de firma Basch en natuurlijk de felbegeerde zilveren Marathon Noord speld. Natuurlijk wordt u nog de lauwerkrans omgehangen onder de frisse klanken van het Wilhelmus. Bedenk eens hoe dat voelt en vraag het gerust aan uw voorgangers.

Ook voor de kampioen ochtendlossing ligt er een meubelcheque t.w.v. 250 euro van de firma Eijerkamp voor u klaar, een pracht van een kristallen vaas van onze ZLU vrienden, natuurlijk ook de zilveren speld, lauwerkrans en het Wilhelmus completeren dit alles.

Maar u moet er natuurlijk wel wat voor doen om dit te kunnen winnen: alleen inschrijven! Voor slechts 20 euro voor elke competitie neemt u deel aan het winnen van bovenstaande. Uw afstand moet natuurlijk wel minimaal 1045 km. vanaf St. Vincent bedragen en u moet nationaal spelen. Wij doen de rest!!

Welke vluchten? Voor de middaglossing zijn dat St. Vincent, Montauban en Bordeaux terwijl dat voor de ochtendlossing Barcelona, Marseille en Perpignan zijn.

Ook hebben wij nog een gokelement ingebouwd voor de eerste en tweede getekende op elke vlucht. Alle inleg wordt uitgekeerd. En dat is niet mis!! Vorig jaar was dat nog voor de middaglossing 12.355 euro terwijl dit voor de ochtendlossing 5.030 euro was, dus totaal ruim 17.000 euro.

Wacht niet te lang met inschrijven. De sluitingstermijn is 15 mei a.s. Na die tijd nemen we geen deelnemers meer aan., want het boekje ligt 7 juni bij u op de deurmat.

Vlug de √©√©nmalige machtiging invullen en opsturen naar Anton Opdenoordt, Schievestraat 37, 6901 GH  Zevenaar en ook u bent verzekerd van deelname en misschien het winnen van al die prijzen!!

Mochten er toch nog vragen zijn. Kijk gerust op onze site http://www.marathonnoord.nl/ en u bent helemaal bij. Toch nog niet duidelijk, bel gerust 0316-249252 !!!

NB.: Het verschuldigde bedrag wordt omstreeks 1 juni van uw rekening afgeschreven. Dus hierover s.v.p. niet meer bellen. 

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.