Duivensites.nl
 
In Memoriam Peter van Raamsdonk
Gert Jan Beute  22-6-2008
 

Eén van de liefste mensen in onze duivensport is ons ontvallen. Peter van Raamsdonk is maar 57 jaar oud geworden... Hij laat Joke, Kim, Vicky, Joost, Thomas, Fenne en Bob (zijn hondje) achter.

Op het kaartje staat een mooi gedicht:

Wanneer je verdrietig bent
Kijk dan in je hart
En je zult zien dat je huilt
Om wat je vreugde schonk

Hij was de beste duivenfotograaf ter wereld, hij was een lieve man voor Joke, een lieve vader voor Kim en Vicky en later voor Joost en Thomas en een trotse opa voor Fenne... en het beste maatje voor Bob.

Ik zou een boek over hem kunnen schrijven, en misschien doe ik dit ook ooit nog eens. De dag dat hij het telefoontje zou krijgen om opgenomen te worden was hij nog bij mij thuis, hij was op van de zenuwen en dacht ik moet er uit... Drie uurtjes later zat hij met chauffeur bij mij achter in de tuin, hij had een plantje voor Klaasje meegenomen en weer een Playboy voor mij... Zo was Peter. Bob de Jack Russel Terriër mocht natuurlijk weer mee, zoals altijd.. ook Bob zal hem verschrikkelijk missen.

Peter was één der aardigste mensen op aarde en waarschijnlijk ook één van de leukste en ondeugendste.., altijd in voor een grap en een grol. We gaan je vreselijk missen.

Fam Beute.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.