Duivensites.nl
 
Portret van Kees Deinema uit Zwolle
Willem Mulder  23-7-2008
 

In 1966 zei hij de duivensport vaarwel. In september 2004 is hij weer als herintreder begonnen met duiven. Eerst met wat late jongen van K. van de Woude en Warner Ramaker. Later werden er wat duiven bijgehaald bij Anton Franck uit Zevenaar, Eppe Bodde uit Winschoten en Jan en Nico Voskamp uit Diepenveen.

Tijdens het seizoen werd vorig jaar begonnen met het Matador voerschema. Er werd toen 2 maal een eerste in de vereniging gespeeld. Dit jaar ging het fantastisch. Tot nu toe werd 6 maal bij de eerste 10 van regio 2 van de Gou gespeeld. en 3 maal een teletekstvermelding gehaald. Maar ja, het gaat gewoon door bij Kees….afgelopen weekend wilt u weten? 1e op Chateauroux in ZCC Zwolle.

Voor vitesse  midfond en fond zijn 14 weduwnaars op het hok aanwezig. Doe dat maar eens na. 38 jaar geen duif gezien en dan zo terugkomen. Dat verdient een groot compliment.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.