Duivensites.nl
 
Prijswinnaars Stichting Marathon Noord
16-10-2008
 
Elk jaar wordt bij Stichting Marathon Noord gestreden om in de top van het eindklassement te komen. Bij de top van de kampioenen eindigen is iets dat niet voor iedereen is weggelegd maar toch is het ook niet zo dat het vaak dezelfde zijn die op de hoogste trede staan. Het is eerder uitzondering dan regel als iemand meerdere keren tot de kampioenen behoort. Dat geeft ook aan dat de competitie bij Stichting Marathon Noord heel open is en door het systeem iedereen kans maakt, dit omdat maar de eerste twee getekende duiven de punten kunnen winnen.
Elk jaar probeert het bestuur een aantrekkelijk prijzenpakket samen te stellen en tot nu toe met succes. Daarbij krijgt het bestuur veel steun van sponsors die Stichting Marathon Noord een warm hart toedragen.
 
Voordat de top van prijswinnaars wordt vermeld, wat cijfers over het prijzenpakket. Totaal werden 97 prijzen door sponsors beschikbaar gesteld variërend van meubelcheques, fietsen, geldprijzen, horloges, zakken voer en vele andere prijzen.
 
Er worden 284 geldprijzen met een totale waarde van ruim € 25.000,-- uitgereikt. De kans om een prijs te winnen was dit jaar ruim 31% met in totaal 164 verschillende prijswinnaars.
Grootverdieners zijn de Comb. Bosman uit Doetinchem met 10 verschillende prijzen en W. de Ruiter uit Loerbeek die 8 verschillende prijzen won.
 
De top 3 van de door sponsors beschikbaar gestelde prijzen ziet er als volgt uit.
 
Middaglossingen
1 Comb Bosman Doetinchem Mega systeem en een Zilveren herinneringsspeld
2 W. Mulderij Vinkenbuurt Meubelcheque t.w.v. € 600,-
3 Jaap Mazee & Zoon Ens Rijwiel
 
 
Ochtendlossingen
1 J.W. Schreurs Nieuw Vennep Meubelcheque t.w.v. € 250,-- een Kristallen vaas en een Zilveren herinneringsspeld
2 Ysbrand Kaptein Akersloot Herenhorloge
3 R. Schouten Warmenhuizen Geldprijs € 60,--
 
 
Top 3 geldprijzen
 
Middaglossingen (75 stuks met totale waarde € 5.350,--)
Comb Bosman Doetinchem € 1.000
W. Mulderij Vinkenbuurt € 500
Jaap Mazee & Zoon Ens € 250
 
Ochtendlossingen (30 stuks met totale waarde € 3.100,--)
J.W. Schreurs Nieuw Vennep € 1.000
Ysbrand Kaptein Akersloot € 500
R. Schouten Warmenhuizen € 250

Er bestaat ook de mogelijkheid in te schrijven voor de attractie 1 en 2 (1e of 2e getekende). De inleg hiervoor wordt totaal uitgekeerd. Voor de vluchten met middaglossingen was voor attractie 1 € 7.380,-- beschikbaar en voor attractie 2 was dit € 5.125,--. In totaal waren 111 geldprijzen te verdienen met bedragen tussen € 450 en € 20.

De top 3 grootverdieners daarbij zijn de volgende gelukkigen.
Comb Bosman Doetinchem € 1.000
W. Mulderij Vinkenbuurt € 520
H.J. Berends Giesbeek € 490
 
Bij de vluchten met ochtendlossingen was voor attractie 1 € 2.850,-- beschikbaar en voor attractie 2 was dit € 2.100,--. In totaal waren 60 geldprijzen te verdienen met bedragen tussen € 300 en € 20.
De top 3 grootverdieners bij de ochtendlossingen zijn:
Ysbrand Kaptein Akersloot € 640
R. Schouten Warmenhuizen € 580
G. Veerman Volendam € 380
 
Verder was er op elke vlucht voor de eerste 5 prijswinnaars een gratis prijs te winnen die geschonken werd door een sponsor met voor nummer 1 zelfs twee prijzen wat 36 gratis prijzen opleverde.
Met ook nog prijzen voor de winnaars van het criterium der azen (beide getekende duiven prijs op 3 vluchten) en de duifkampioenen is het prijzenpakket overweldigend.
Het bestuur bedankt hierbij alle sponsors en deelnemers die dit enorme prijzenpakket mogelijk hebben gemaakt.
 
Tijdens de feestmiddag op 25 oktober a.s. zullen de kampioenen worden gehuldigd en de prijzen worden overhandigd. Iedereen die deelnemer is bij Stichting Marathon Noord is hier van harte welkom.
De feestmiddag wordt gehouden in Café Restaurant Zalencentrum Ketz Houtkampstraat 64 te Doetinchem en begint om 13.00u.
 
Alle informatie over de uitslagen, kampioenen en prijswinnaars is te vinden op de website van Stichting Marathon Noord www.marathonnoord.nl.
 
Het bestuur Stichting Marathon Noord
 
Typefouten kunnen niet leiden tot aanspraak op prijzen.
 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.