Duivensites.nl
 
Dit bericht is door een postduif bezorgd
17-10-2008
 

Een bericht per postduif bezorgd? Je zou er niet aan moeten denken, in deze razendsnelle digitale wereld is dat al lang achterhaald. Maar toch…als er problemen zijn met het mail-verkeer, de sms van de mobiele telefoon niet werkt of de computer het weer eens af laat weten (komt dat bij een ieder niet bekend voor?)... Dan zou de natuur te hulp kunnen schieten.

Een wonder hoe met uiterste nauwkeurigheid een duif de weg weet te vinden, gewoon met behulp van zijn natuurlijk ingesteld gedrag. Een wereld die zelfs het “machtige” menselijke brein te buiten gaat, maar zo zijn er gelukkig nog wel meer natuur-wonders. Nog wel!

De liefhebbers van zo’n vereniging weten er alles van en koesteren dit gedrag van het dier. Ze moeten dan ook optimaal in de weer zijn op het gebied van verzorging en voeding. Dit alles om de duiven ontspannen te houden en om hun richtingsgevoel te motiveren.

Postduivenvereniging de Postduif in Lekkerkerk is zo’n vereniging met dierbare liefhebbers en trots op hun resultaten. In sporthal “de Bakwetering” in Lekkerkerk komen tijdens een forum-avond interessante wetenswaardigheden voorbij, die volledig in het teken staan van deze Duiven-hobby. Op vrijdag 24 oktober start om 20.00 uur een programma met toppers* die hun boeiende verhalen aan u willen vertellen.

Daarnaast is er een prijzenfestival met maar liefst 666 prijzen o.a knaller SAMSUNG H.D.READY-LCD-TV 102 cm w.w 899,00 euro 4 boodschappenkarren gevuld t.w.v. 50,00 euro. Een ieder die een lot hiervoor koopt ontvangt een beroemde dvd. De entree is gratis. Als u tijdens deze avond vragen wilt stellen over deze bewonderenswaardige uitoefening van een hobby, dan kunt u die richten aan: postduiflekkerkerk@planet.nl

*Paul van den Boogaard uit Kamerik, De combinatie Geerenstein-Hendriksen uit Scherpenzeel, Hennie La Grouw uit Amsterdam en Piet de Vogel uit Oude-Tonge

Zie ook de agenda van Duivensites.nl

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.