Duivensites.nl
 
Oproep: wie heeft een hokje voor starters?
PPN  1-11-2008
 

De voorzitter van de postduiven vereniging P.V. Duiveland vertelt ons dat zij dit jaar 2 jeugdleden hebben ingeschreven.

De jongste is Jessy Rehorst (11jaar) die met de jonge duiven op de natour is gestart en al een paar leuke prijzen heeft gespeeld tussen de senioren op een hokje dat hij in bruikleen heeft van de PPN. Echter daar kunnen maar een paar koppels op gehouden worden en hij weet nu al dat hij in de duivensport verder wil en dus moet er een groter hokje komen

Hij is op zoek naar een hokje van om en nabij 2,5 meter breedt en 1,25 diep.

Wie kan hem daar tegen een schappelijke prijs (liefst gratis) aan helpen:

Jessy Rehorst
Boekweitstraat 4
4311cw Bruinisse
TEL 0111-483633

Dit bovenstaande verhaal geldt ook voor het 2de jeugdlid Martin Malipaard (15 jaar) hij heeft al 2 jaar enkele duiven maar is pas enkele weken lid van de club Ook hij is op zoek naar een hokje van bovenvermelde afmetingen. Wat zou het leuk zijn als deze twee jeugdleden volgend jaar onder bijna gelijke omstandigheden tegen elkaar konden spelen. Wie maakt dit mogelijk ???

Martin Maliepaard
Meeuwenlaan 5
4306 bs
Nieuwerkerk
Tel 0111-643210

De voorzitter van P.V. Duiveland alsmede Stichting PPN dankt de redactie van Toppigeons voor de plaatsing van deze oproep!

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.