Duivensites.nl
 
Nieuws van Matador
5-11-2008
 

Zoals u al van ons gewend bent zullen we weer volop aanwezig zijn op beurzen en zullen er weer een flink aantal lezingen worden gehouden. Deze staan allemaal op de site vermeld. Ook organiseert Matador een informatiedag op zaterdag 14 februari, waar u als duivenliefhebber van harte voor wordt uitgenodigd. We komen hier nog uitgebreid op terug.

Nieuws

Vanaf eind november zal een mooie nieuwe duivenfolder beschikbaar zijn. Daar zult u een paar veranderingen tegenkomen.

1. Premium Kweek zal worden vervangen voor Premium Kweek Olympia. De verschillen zijn klein, maar het belangrijkste is wel dat er alleen nog de kleine Marano mais in verwerkt is. Duiven eten in die periode veel liever de kleine mais. Verder hebben we nog kleine verbeteringen kunnen aanbrengen in het opneembaar vet - en eiwitgehalte. Premium Kweek Olympia is dit jaar getest op verschillende hokken en de resultaten waren zeer goed. Onze slogan is: de ontwikkelingen gaan door.. en daarom zijn we steeds op zoek naar beter. 

2. Omega Fond en Omega Vlieg Jong gaan verder als Premium Fond en Premium Vlieg Jong. De samenstellingen zijn eigenlijk niet samen te vatten onder de meer traditionele Omega lijn en passen veel beter bij de Premium lijn. Ze komen nu in de gele zak. De prijzen en samenstellingen zijn ongewijzigd. In de Omega lijn blijven Omega Vlieg en Omega Kweek.

Wij wensen u veel succes.

Met vriendelijke groet,

Fa. Matador
Willem Mulder

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.