Duivensites.nl
 
Informatie over ringbestellingen 2009
Van de NPO  24-12-2008
 

Zoals u allen weet zijn we dit jaar overgegaan naar een nieuw soort vaste voetring, de combiring. Daarnaast heeft de leverancier van de ringen een nieuwe machine laten maken waarmee zowel het oude type als het nieuwe type ring gemaakt kan worden. Helaas heeft de ontwikkeling van de machine langer geduurd dan verwacht en is men tijdens het productieproces tegen wat kinderziektes aangelopen. Dit heeft tot gevolg dat de ringen die normaal begin november op het bureau worden aangeleverd, nu pas in de tweede helft van december werden geleverd en ook nog in kleine partijen. Hieronder informatie voor de verenigingen waarmee rekening gehouden moet worden.

Verzending

Een gevolg van de problemen is dat een aantal verenigingen de ringen een paar dagen later ontvangen dan voorgaande jaren. Onderaan deze pagina kunt u doorklikken naar overzichten van alle verenigingen met daarbij de datum waarop het pakket verstuurd is/gaat worden. Dit overzicht wordt tussendoor bijgewerkt.

Productiefouten, hoe te handelen

Vooral bij de ringenseries die als eerste geproduceerd zijn lag het uitvalpercentage hoger dan we gewend zijn. Zowel de producent als de bureaumedewerkers hebben geprobeerd zoveel mogelijk fouten eruit te halen. U zult echter ook begrijpen dat bij een handmatige controle het onmogelijk is om alle fouten te vinden en dat daarnaast ernaar gestreefd wordt in ieder geval alle verenigingen van ringen te voorzien.

Aan de fouten die wij tegengekomen zijn, wordt gewerkt. Ontbrekende ringen zijn nabesteld en aan een aantal verenigingen zijn ook al vervangende ringen nagezonden. De verwachting is dat in de eerste week van januari al deze ringen nageleverd zijn.

Er zal echter nog een productieronde plaatsvinden, waarbij ringen gemaakt worden die door de verenigingen opgegeven worden.

Wij vragen alle verenigingen de geleverde series goed te controleren, ring voor ring.

Op www.npo.nl/inloggen komt vanaf volgende week (week 1) een formulier beschikbaar waar verenigingen deze ontbrekende ringen(series) in moeten voeren. Hiervan wordt een database gemaakt en dit bestand wordt naar de producent gestuurd.

Zowel de online ringenbesteller als de online ledenadministrateur kunnen hier inloggen met de bij hun bekende code.

Bestelling niet ontvangen?

Dit jaar is het niet mogelijk om in de week tussen kerst- en nieuwjaar de problemen op te lossen met pakjes die niet zijn aangekomen.

Is uw pakje verstuurd, maar hebt u niets ontvangen, informeert u dan even bij uw postkantoor. In veel gevallen staat het pakketje daar.

Verkeerde serie ontvangen?

Hebt u de verkeerde serie geleverd gekregen, informeer dan alvast zelf bij de ringenadministrateur van de vereniging die deze serie had moeten krijgen. U kunt dit zien in dit overzicht, de ringenlijst van 2009.

Chipringen

De chipringen worden apart geleverd. De pakketjes die nu zijn verzonden, bevatten dus nog geen chipringen.

Bureau NPO is weer bereikbaar vanaf maandag 5 januari op alle werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 12.30 uur.

Wij wensen u prettige feestdagen.


Overzichten verzonden ringen

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.