Duivensites.nl
 
Stijlvolle nieuwjaarsreceptie bij PV De Woudvliegers te Putten
Wim Pol  5-1-2009
 

De stijlvolle nieuwjaarsreceptie stond in het teken van twee hoogtepunten, namelijk de uitreiking van de kampioenschappen en het veertig jarig lidmaatschap van bestuurslid Wijnand Mijnten. In het eerst genoemde hoogtepunt stonden de kampioenen in de A en B klasse centraal. En zo hoort het ook! Enigszins jammer was het hinderlijk doorkeuvelen van een aantal aanwezigen tijdens de huldiging! Het is niet alleen hinderlijk voor de spreker, maar zeker ook voor de luisteraars! En voor het lekker “keuvelen”” was meer dan voldoende ruimte! Dus daar lag het niet aan! Het merendeel van de kampioenen had gekozen voor een prachtige kampioensfoto, gemaakt door fotograaf Falco Ebben. De andere leden vonden een Delftsblauw bord leuker. Die keus had het bestuur de leden gelaten. Door elkaar, zeer tevreden liefhebbers. Alle kampioenen kregen een persoonlijk woord mee van de voorzitter.

Extra applaus

Extra applaus was er voor het jeugdlid Mark Petersen. Met begeleiding van sportvriend Aart van Zoeren doet deze jongeling het bijzonder goed. En wat nog belangrijker is, Mark voelt zich er lekker thuis in de club! En het is een erg leuk jong ook!Tussen de bedrijven door werden de talloze aanwezigen rijkelijk getrakteerd op smaakvolle hapjes. In zijn openingswoord betoogde de voorzitter Gert Jan van Putten, dat PV De Woudvliegers terug kunnen zien op een succesvol en vreugdevol jaar! Een vrij groot aantal leden wist teletekst te halen. En een enkeling soms meerdere keren op een vlucht! Hij dankte bestuur en al diegenen die zich in het afgelopen seizoen hebben ingezet voor de club. En dat zijn er best een handvol geweest, aldus de voorzitter. De groep ouderen, die wekelijks tal van werkzaamheden doen, evenals de webmaster Ernst Verheijen en medewerkers van de verenigingssite kregen een extra compliment van Gert Jan van Putten. Hij toonde zich bijzonder ingenomen met de aanwezigheid van een groot aantal dames. Bijzonder leuk, als zij ook belangstelling hebben en tonen voor het reilen en zeilen binnen een van de toonaangevende clubs binnen het werkgebied van de afdeling 7. Als absoluut hoogtepunt zeker de huldiging van de workaholic van PV De Woudvliegers, sportvriend Wijnand Mijnten!

Veertig jaar

Al veertig jaar lid van PV De Woudvliegers. En wat voor een lid! Zonder iemand tekort te doen is Wijnand een van de leden die zich altijd en overval inzet voor de club. Daarom een uitstekende ambassadeur voor de duivensport! Daarnaast een prima bestuurder (al vele jaren), ringenadministrateur, clubman, computerfreak en manusje van alles. Kortom een gouden vent! Ook voorzitter Van Putten sprak zich in gelijke bewoordingen uit. Ook Lia, zijn charmante echtgenote werd terecht in de huldiging betrokken. Ook zij staat altijd klaar voor de verenging. Wijnand ontving voor zijn vele verdiensten de zilveren medaille van de NPO, evenals een fraaie ruiker voor zijn echtgenote. Een langdurig applaus viel hem ten deel! Kort terugblikkend op het clubevenement: geslaagd en stijlvol in een gezellige ambiance! En tot de weinige leden die er niet waren, zou ik willen zeggen. Jullie hebben wat gemist!

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.