Duivensites.nl
 
Matador Informatiedag 14 februari a.s.
Willem Mulder  14-1-2009
 

Wij nodigen u van harte uit voor de eerste Matador Informatiedag, die gehouden wordt op zaterdag 14 februari 2009 in Restaurant “Het Roode Hert”, Hessenweg 41 te Dalfsen (aan de N 340). Zaal open 13.00 uur en aanvang is om 13.30 uur.

Wij informeren u op deze dag weer over de nieuwe voeders van Matador en de ontwikkelingen op dat gebied.

Lezingen door Willem Mulder
De nieuwe voeders van Matador worden toegelicht door Willem. Dit keer een aparte uiteenzetting voor de vitesse – midfond en een voor de dag en overnachtfond.

Middels testen etc. zijn Matador en Backs steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en verbeteringen. In deze lezing komen weer spectaculaire zaken aan de orde.  Daarnaast zal Willem de bijproducten voor de vliegperiode behandelen, zodat een ieder een verstandige keuze kan maken.

Lezing Eckhard Rüter
Samen met de universiteit in Frankfurt werden testen gedaan met GPS systemen op duiven. De nieuwste ontwikkelingen op dat gebied zullen worden verteld en getoond door Ing. Eckhard Rüter.

Jaarplannen
Zoals u weet willen wij voorop lopen met de ontwikkelingen op voedergebied. Zo komen elk jaar de actuele verzorgingssystemen tot stand. U kunt deze downloaden van de site: www.matador-diervoeders.com. Voor mensen die geen internet hebben zullen we een beperkte voorraad meenemen.

Huldiging Nationale winnaars
Matador zal elk jaar een fel begeerde „Award“ uitreiken aan de NPO winnaars en de 1e Keizergeneralen van de afdelingen, die met Matador voer deze fantastische prestatie hebben neergezet.  In 2009, het eerste jaar van de uitreiking, wisten maar liefst 8 winnaars over de hoge lat te springen.

Naast de Matador en Backs producten zijn er enkele standhouders aanwezig met interessante producten: Gils Beilen spoetnikken en volières, Traseco Zwolle met Duo Kruidenelixer en Tauris constateersystemen.

Advisering
Zowel voor de bijproducten als voor de Matador voeders zijn er verschillende mensen aanwezig waar u met al uw vragen terecht kunt. Zij helpen u graag verder. 

Ook zal de Matador adviesdienst weer paraat zijn om u te ondersteunen. Bel dus gerust tussen 8.30 uur tot 18.00 uur op telefoonnummer 06 48 – 71 74 75 of mail uw vragen naar matador@xs4all.nl

Sluiting om 17.00 uur.

Indien u aanwezig wilt zijn ontvangen we graag uw inschrijving via de Matador website!

Graag tot 14 februari in "Het Roode Hert"

Met vriendelijke groet,
Matador / Backs

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.