Duivensites.nl
 
Nieuwste ontwikkelingen Duivenforum.nl
5-2-2009
 

Via deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen op onze site www.duivenforum.nl.
 
Nieuwe columns van:

 • Eduard Verheij
  Eduard schrijft vooral hoe men duiven op een natuurlijk wijze kan houden.
 • Cees de Jong
  Bij u allemaal bekend. Schrijft op zijn eigen wijze over de duivensport en geeft hierbij zijn visie op ontwikkelingen.

Mini-interview:

Op deze plaats kan iedere liefhebber een mini-interview geven aan de hand van vooraf gestelde vragen over de manier waarop hij zijn duiven houdt en speelt.
 
Duivenhokken:

Hier kunt u al uw problemen kwijt op dit gebied. Andere forumgebruikers kunnen u mogelijk bijstaan met raad (en misschien nog wel met daad).
 
Up coming:

 • Zimoa
  Vanaf Maart zal er iedere week een stukje verschijnen van 'onze' weerman Zimoa. Hierbij geeft hij zijn vooruitzichten voor het komende weekend.
 • Bonnen verkoop
 • 'De week van...':
  • In de komende periode Arco van Vliet.
   Arco is schrijver voor verschillende duiven bladen en daarnaast iemand die zelf ook goed presteert met duiven gezien zijn noteringen in 'de nationale fondspiegel'.
  • In de volgende edities van deze rubriek:
   Andr├ę van der Wiel van de Boscheind Flyers uit Luyckgestel. Beter bekend onder de naam Combinatie v.d Wiel - Schreuder. Vliegen top op alle dagvluchten en Ravelli-Ramakers, de fondkanonnen uit Zuid-Limburg

Wij hopen u hiermee ge├»nformeerd te hebben over de ontwikkelingen op onze site en hopen dat u snel een kijkje komt nemen op onze site www.duivenforum.nl.

Met vriendelijke groet,
De beheerders

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.