Duivensites.nl
 
Gert-Jan Beute presenteert nieuwe boek Glashelder
23-2-2009
 

Dit mag u niet missen tijdens de Voorjaarsbeurs 28 februari en 1 maart. Op de Voorjaarsbeurs in Houten presenteert Gert-Jan Beute zijn nieuwe boek ‘Glashelder’. Een titel die de lading dekt, want zoals bekend van de Drent kent hij geen geheimen en deelt hij zijn bevindingen graag met zijn lezers. ‘Glashelder’ onthult geheimen, vertelt alles over licht en donker, de ogentheorie, voeren en het gebruik van bijproducten. ‘Glashelder’ kan daardoor dienen als leidraad bij het beoefenen van onze mooie hobby. Kortom: op de boekenplank van elke zichzelf respecterende liefhebber mag ‘Glashelder’ zeker niet ontbreken.

Het ruim 400 pagina’s tellende naslagwerk is een verzameling van de columns die Gert-Jan Beute in de jaren 2006 tot en met 2008 schreef. Een soort dagboek ook van één der Nederlands bekendste duivensporters; vanzelfsprekend in de ‘no nonsense’ schrijfstijl die Gert-Jan zo typeert. Centraal hierin staat het genieten van de schitterende hobby duivensport, door Gert-Jan weergegeven met een enthousiasme die ervoor zorgt dat het boek eenvoudig in één adem kan worden uitgelezen.

Praktische tips

‘Glashelder’ staat bol van praktische tips die een ieder kunnen helpen bij het beoefenen van de duivensport. Gevoed door Gert-Jan’s jarenlange ervaring en weetjes die hij krijgt aangereikt van wereldberoemde sportvrienden als de familie Eijerkamp, Sebastiaan Verkerk, Gerard Koopman, dokter Nanne Wolf, Günter Prange, Pieter Veenstra, dokter Boskamp, Rein Gaal en meer. Die stellen hem in staat in ‘Glashelder’ een compleet scala aan inzichten voor de moderne duivensport neer te zetten.

Logisch vervolg

Gert-Jan Beute debuteerde in 2007 met het boek ‘Uiterlijke Kenmerken van Crackduiven’, waarin hij de lezer trachtte wegwijs te maken in de wereld van de ‘superduif’ en hoe die te herkennen is. ‘Glashelder’ is daarom een logisch vervolg in Gert-Jan’s poging om anderen te helpen zo veel mogelijk te profiteren van zijn opgedane kennis. Want of je hem nu mag of niet, Gert-Jan zwijgt nooit en vertelt zonder blikken of blossen wat anderen geheim houden; glashelder.

Bestel ‘Glashelder’

‘Glashelder’ is voor slechts € 19,95 verkrijgbaar aan de stand (standnummer 203) van Gert-Jan Beute tijdens de Voorjaarsbeurs. Niet in de gelegenheid naar de Voorjaarsbeurs te komen? Bestel Glashelder dan door € 24,95 (incl. verzendkosten) over te maken naar 67.62.90.256 (ING) t.a.v. GJ Beute. (IBAN: NL20INGB0676290256 - BICCODE: INGBNL2A). Vermeld uw adres bij het betalingskenmerk.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.