Duivensites.nl
 
Graag uw aandacht voor het volgende!
17-4-2009
 

Vandaag ontvingen wij een email met de volgende inhoud: Vanmorgen heb ik een verontrustende situatie meegemaakt. Nadat ik even een boodschap had gedaan en ik weer thuis kwam was er iemand aan het fotograferen in de straat vlakbij mijn woning.

De man maakte op mij een nerveuze indruk en toen ik hem aansprak begreep hij mij niet omdat het om een buitenlander ging. Terwijl ik de man aansprak liep een tweede man door
achteraf een Joegoslaaf. Ik vroeg hem waarom hij hier aan het fotograferen was, maar helaas hij verstond me niet.
Ik sprak hem daarna in het Engels aan, maar begreep het zogenaamd ook niet. Toen ik hem op zijn fotocamera wees maakte hij een opmerking dat het om de architecttuur ging van de woningen en de omgeving...
Voor mij een vreemd verhaal en ik vertrouwde het niet. Ik heb het gevoel dat het ging om het vastleggen van de route naar mijn hokken en/of evt. vluchtwegen.
 
Het signalement van de man: lengte 1.75 mtr, normaal postuur, niet getint, blanke man, donkerblond haar. Hij liep op sandalen, beige corderoy broek, zwart/grijze jack.
 
Ik heb ik de politie gebeld, zij zijn langs geweest en hebben de zaak serieus opgevat. Ik weet dat jullie site goed bezocht wordt, daarom wil ik je vragen om dit voorval op jullie site te plaatsen.
 
Alvorens miijn dank.
 
Mvg,
 
Eppe Bodde jr.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.