Duivensites.nl
 
Taartvluchten 2009 CC Flevoland
11-7-2009
 

Nieuwsbrief 2 - Nog enkele maanden en dan starten we weer met het taartvluchtenprogramma.

Het goede doel

Zoals u wellicht weet hebben wij de laatste twee jaar het Ronald McDonaldhuis in Friesland verblijd met meer dan € 5.000. Door de vele verzoeken die het bestuur heeft ontvangen om ook andere goede doelen te adopteren, zijn wij aan het denken gezet. Het bestuur heeft daarom gemeend om voor 2009 75% te schenken aan het Ronald McDonaldhuis en 25% aan KNGF geleidehonden (www.geleidehond.nl). Het KNGF is een instituut dat geleidehonden kosteloos opleidt en ter beschikking stelt aan blinden en mensen die door hun een visuele handicap niet zelfstandig zich buiten kunnen voortbewegen. 

Teletekst?

Een droom van iedere liefhebber is om ooit eens een keer op teletekst te komen. Zoals de ervaren taartvluchtenspelers weten wordt op iedere taartvlucht prijzen vervlogen voor de snelste oude duiven, jaarlingen, jonge duiven en late jongen. Wat zou het mooi zijn als u de tweede snelste oude duif hebt of de derde snelste jonge duif en dat u een felbegeerde vermelding op teletekst krijgt. Het bestuur is hierover in onderhandeling. In de volgende nieuwsbrief nader bericht.

Sponsoring taartvluchten

Vaak en soms achteraf  krijgen wij nog vragen hoe men sponsor kan worden van de taartvluchten. Wilt u met uw bedrijf sponsor worden van een bepaalde vlucht of een onderdeel van de competitie, dan kan dat natuurlijk. Voor, tijdens en na het weekend krijgt uw bedrijf extra aandacht als de vluchtsponsor in de lokale en regionale dagbladen. In de onderhandeling over teletekst zullen wij ook meenemen of bedrijfsnamen daar als vluchtsponsor geplaatst kunnen worden. Wilt u een andere manier van sponsoren met bijvoorbeeld reclameborden of posters tijdens de drukbezochte feestavond dan kan dat natuurlijk ook. Wilt u graag sponsor worden neem dan contact op met Louw Janson (06-13798686) of Louw van den Berg (06-13879133).

Late jongen

Bent u vergeten uw late jongen aan te melden, neem dan asap contact op met Louw Janson (06-13798686) of Simon Zeeman (06-23801027).
Begint het alweer te kriebelen nu de taartvluchten in zicht komen? Geeft u de late jongen al wat extra aandacht? Volg de actualiteit op onze website.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.