Duivensites.nl
 
Duivenkrant online
3-8-2009
 

Dat internet een enorm krachtig medium is, daar zijn we ons allen van bewust. Wij van Pitts staan dan ook niet stil en trachten mee te evolueren in deze niet te stuiten trend. Vanaf vandaag kunnen we u een nieuwe service aanbieden. Het lezen van de Duivenkrant vanachter uw pc. Een digitale Duivenkrant, of online Duivenkrant.

Meer en meer Nederlandse duivenvrienden abonneerden zich de laatste tijd op de Duivenkrant. Ook onze Noorderburen is blijkbaar de kwaliteit van de reportages, artikels enz... niet ontgaan.
Om hen daarin een stuk tegemoet te komen wordt onze Duivenkrant nu ook voor hen vlot beschikbaar zonder de meerkost van het versturen.

Abonneer u nu!

Voor slechts 25 euro per jaar (24 nummers) kan u om de 2 weken genieten van mooie reportages, praktische tips, de laatste nieuwtjes en weetjes en regionaal nieuws. Door op onderstaande link te klikken, kan u genieten van enkele proefexemplaren. Wat u moet doen om u te abonneren wordt u ook klaar en duidelijk uitgelegd. Liefhebbers die de krant al om de 2 weken in hun brievenbus krijgen, krijgen gratis toegang tot de online Duivenkrant. U hoeft ons enkel een mailtje te sturen met uw naam, adres en Pitts-gebruikersnaam en wij zetten u actief. Mochten er nog vragen of problemen zijn, contacteer ons gerust: info@pitts.be!

De meest gelezen Duivenkrant in BelgiŽ

De Duivenkrant is de meest gelezen onafhankelijke krant over de duivensport in BelgiŽ. Je abonneren op de Duivenkrant is een goede zaak, omdat...

 • De Duivenkrant maar 25 Ä kost voor een jaar!
 • De Duivenkrant een schitterend kampioenschap heeft dat gratis is voor alle abonnees! Met een prachtige prijzentafel!
 • De Duivenkrant een volledige kleurenkrant is!
 • De Duivenkrant niet vol staat met verkopingen!
 • De Duivenkrant een kritische krant is: streng maar rechtvaardig!
 • U dankzij de Duivenkrant veel leert over de medische begeleiding van reisduiven!
 • De Duivenkrant in zijn reportages dieper ingaat op de materie en de geheimen van de sport steeds onthult.
 • De Duivenkrant er is voor alle liefhebbers zowel snelheid, halve fond en fond!
 • De Duivenkrant er is voor alle provincies!
 • De Duivenkrant U de meest veelzijdige informatie geeft!
 • De Duivenkrant de belangen van de kleine melker verdedigt!

Digitaal abonnement Duivenkrant

Vanaf nu kan u ook een digitaal abonnement nemen op de Duivenkrant. Voor een voorbeeld van hoe dit er uit ziet, klik hier voor Duivenkrant 11, hier voor Duivenkrant 12 en hier voor Duivenkrant 13.

Wat kost een jaarabonnement op de online Duivenkrant?

Een jaarabonnement op de Duivenkrant omvat 24 nummers (verschijnt om de 2 weken, behalve de 2de helft van augustus) en kost 25 euro per jaar.

Hoe abonneer ik mij op de online Duivenkrant?

Hebt u al een bestaande account bij www.pitts.be? Log dan in met uw account en klik in de menubalk op Duivenkrant voor verdere instructies. Hebt u nog geen account? Ga als volgt te werk: klik hier om een account aan te maken. Kies voor "Betalende account". Vervolgens ontvangt u een e-mail met verdere instructies.

De huidige abonnees die de Duivenkrant in hun brievenbus krijgen, krijgen gratis toegang tot de online krant, u hoeft enkel een mailtje te sturen naar info@pitts.be met uw naam, adres en uw Pitts-gebruikersnaam en de vraag om de online krant te kunnen lezen en wij zetten u op actief!

Abonnementen Duivenkrant per post

 • BelgiŽ: 25.00 Ä
 • Europa: 50.00 Ä
 • Andere landen: 65.00 Ä

Duivenkrant
Stationstraat 182/1
3620 Lanaken
Tel: 089/ 76.00.53 (tussen 12.00 en 16.00 uur)
Fax: 089/73.13.40
duivenkrant@skynet.be

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.