Duivensites.nl
 
Nieuwsbrief 3 Taartvluchten 2009
CC Flevoland  6-8-2009
 

Steeds dichter komen we weer naar het taartgebeuren toe. In de vorige nieuwsbrief (nummer 2) hebben we het gehad over teletekst en hier zou door ons verslag van aan u gedaan worden. Welnu het is gelukt, vanaf deze week is op SBS tekst pagina 861 de informatie van CC-Flevoland te zien. Dus dit betekent dat een teletekst vermelding van de taartvluchten een feit is.

Extra africhtingen

Net als voorgaande jaren organiseren we ook weer een tweetal africhtingen. Te weten dinsdag 15 september de Meern (Utrecht). En dinsdag 22 september Veenendaal. U kunt zich opgeven voor deze africhtingen maar u kunt ook gewoon komen inkorven in het verenigingsgebouw van PV Flevoland. Voor de africhtingen kunnen we van het jaar voor het eerst gebruik maken van een eigen duivenvrachtwagen, deze biedt  de mogelijkheid voor het vervoer van 900 duiven.

Alleen voor liefhebbers uit Flevoland? Welnee!!!

Veelvuldig bereikt ons de vraag , mogen wij ook inkorven voor de taartvluchten? Het antwoord hierop is ja natuurlijk mogen jullie dat. Of je nu uit het noorden, oosten,westen,zuiden van het land komt, de taartvluchten zijn er voor iedereen. Voorgaande jaren waren er liefhebbers uit het hoge noorden en het verre westen,deze liefhebbers hebben de sfeer de gezelligheid en de ongedwongenheid van de taartvluchten ervaren als iets ongekend en namen dan ook afscheid op de feestavond met de woorden , tot volgend jaar.
Dus iedereen die postduiven houdt en lid is van een vereniging kan en mag met de taartvluchten meedoen.

Tot zover deze nieuwsbrief, mocht u toch nog vragen hebben dan kunt altijd contact zoeken met Louw Janson (06-13798686) of Simon Zeeman (06-23801027) ook is het mogelijk om via cc-flevoland@hotmail.com contact te leggen.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.