Duivensites.nl
 
Habru Duivendag 2009!
22-9-2009
 

Het duivenseizoen zit erop. Of de prestaties nu super waren of u uw doelstellingen niet helemaal heeft gehaald; in de duivensport is er altijd genoeg om over na te praten.

Habru biedt u de mogelijkheid dat te doen met een aantal coryfeeën uit onze sport tijdens de allereerste ‘Habru Duivendag’ op zaterdag 10 oktober van 11.00 tot 16.00 uur.

Waarom een 'Habru Duivendag'?

Ten eerste omdat we onze verhuizing van Arnhem naar bedrijventerrein Wijnbergen in Doetinchem willen vieren. Deze schitterende locatie biedt ons de mogelijkheid nog efficiënter te werken en nog beter in te springen op uw wensen als duivenliefhebber.

En ook al is Habru inmiddels veel meer dan duivensport alleen; duivenminnend Nederland heeft een speciale plek in ons hart. Daarom ook de ‘Habru Duivendag’. Met naast een kijkje in de Habru keuken onder andere een spectaculair forum, met Gert-Jan Beute als forumleider en Evert-Jan Eijerkamp, Bas Verkerk, Mark van de Berg en Arjan Beens achter de tafel om al uw vragen te beantwoorden.

Naast het forum praat een selectieve groep standhouders u bij over de laatste nieuwtjes op duivengebied tijdens de ‘Habru-minibeurs’. Van medische raad tot voeradviezen en van hokinrichtingen tot duivenfilms, alles komt aan bod en daarbij wordt de inwendige mens natuurlijk niet vergeten. Als klap op de vuurpijl sluiten we de dag in stijl af met een spectaculaire verloting.

Programma

  • 11.00 - 16.00 uur: Mini duivenbeurs
  • 13.30 - 15.30 uur: Duivenforum met Gert-Jan Beute, Evert-Jan Eijerkamp, Bas Verkerk, Mark van de Berg en Arjan Beens
  • 15.45 uur: Spectaculaire verloting

U komt toch ook?

U bent 10 oktober vanaf 11.00 uur van harte welkom. Schrijf u wel van tevoren in, want het deelnemers-aantal is niet onbeperkt.

Aanmelden kan via www.habruduivensport.nl. Na aanmelding ontvangt u de bevestiging van deelname, wat tevens het lotnummer voor de verloting bevat.

Het adres is:
Transportweg 6
7007 CN Doetinchem

De toegang is gratis en de koffie staat klaar. Dus tot 10 oktober, tot Habru!

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.