Duivensites.nl
 
Nationale Duivenkalender 2010
Van de NPO  1-10-2009
 

De Nationale Duivenkalender 2010 verschijnt op 29 oktober 2009. Deze kalender, een initiatief van de
NPO, is voorzien van prachtige en spectaculaire, speciaal voor deze kalender geselecteerde duivenfoto’s.

Het is een kloek formaat van 19,5 bij 19,5 cm, voorzien van een spiraalbinding, een ophangoog en is natuurlijk uitgevoerd in full color. Per maand een nieuwe prachtige foto met daaronder de maand verdeeld in vakjes en voorzien van weeknummers.

Maar er is veel méér: naast de gewone feestdagen staan in deze kalender alle belangrijke dagen voor de duivenliefhebber:

  • De Nationale Concoursen
    Zowel de inkorfdagen als de geplande lossingsdagen van de eendaagse en meerdaagse vluchten worden vermeld. Bovendien zijn de zonsopkomst en -ondergang op de geplande lossingsdag en de dagen erna aangegeven.
  • De Nationale Manifestatie, in 2010 voor het eerst in Houten
  • De erkende Kampioenendagen
  • De Algemene Vergaderingen NPO
  • Belangrijke nationale en internationale beurzen

Al deze belangrijke data staan niet alleen in de vakjes op de kalender vermeld, onder op de pagina staat het complete overzicht. Zo is deze duivenkalender niet alleen het hele jaar lang een lust voor het oog, maar ook een praktische en onmisbare hulp voor het uitoefenen van de duivensport.

Meer info vind u hier.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.