Duivensites.nl
 
Ringen 2010 - problemen met barstjes opgelost
Bestuur NPO  1-10-2009
 

Omdat de ringen van 2009 regelmatig barstjes vertoonden is aan Smits Techniek Onderzoek Evaluatie opdracht gegeven de oorzaken van het barsten vast te stellen en verbeteringen van de combiring en het productieproces voor te stellen om het optreden van barsten bij de ringen voor 2010 te voorkomen.

Uit dit onderzoek en tests bij de fabrikant is gebleken dat een ander type kunststof beter geschikt is om de combiringen van de maken. De NPO-testringen van dit andere manteriaal (PCTG) vertonen na duurtests bij de fabrikant geen barsten.

De duurtests zijn in opdracht van de fabrikant uitgevoerd door het Vlaams Kunststofcentrum. Informatie over het onderzoek en de resultaten leest u hier

Bestuur NPO 

Alle documenten nog een keer op een rij:

Ringen 2010

Alle verenigingssecretarissen waarvan een e-mailadres bekend is en alle online ringenadministrateurs hebben via e-mail informatie ontvangen over de ringbestellingen voor 2010. Verenigingen moeten de bestellingen tussen 1 en 15 oktober op internet invoeren.

Functionarissen die geen mail ontvangen hebben, wordt gevraagd hun e-mailadres in de administratie op juistheid te laten controleren door de ledenadministrateur van de vereniging.

Klik hier voor een overzicht van soorten en prijzen van vaste voetringen en chipringen/-clips die in 2010 besteld kunnen worden.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.