Duivensites.nl
 
Forumavond door PV de Postduif in Lekkerkerk
13-10-2009
 

PV de Postduif in Lekkerkerk organiseert ook in 2009 weer haar jaarlijkse forum. Voor iedereen die geĂ¯nteresseerd is in de laatste ontwikkelingen in de duivensport belooft dit opnieuw een interessante en leerzame avond te worden. Bezoekers kunnen  een weekend Londen of Parijs winnen voor twee personen door de uitnodiging die ze via hun vereniging ontvangen mee tebrengen naar de zaal. Voor de winnaar van het spel "Petje op, petje af" ligt een bon voor een jonge duif klaar van een Nederlandse topliefhebber.

Deelnemers aan het forum:

  • AndrĂ© van der Wiel, Luycksgestel
  • Jef van Winkel, Tielt (Belgie)
  • Peet Solleveld, Maasdijk
  • Piet de Vogel, Oude Tonge

Het forum wordt gehouden op vrijdag 23 oktober en begint om ca. 20.00 uur in:

Partycentrum Amicitia
Raadhuisplein 1-5
2941 BR Lekkerkerk

De entree is gratis. Ook zullen er een aantal bonnen worden verkocht en wordt er een verloting gehouden met maar liefst 888 prijzen. De hoofdprijs is een TV met een scherm van 107 cm.

Liefhebbers die niet zijn aangesloten bij afd.5 kunnen een uitnodiging ter plaatse invullen zodat ze mee kunnen loten voor de fantastische weekendprijs.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.