Duivensites.nl
 
Spectaculaire bonnenverkoop PV De Woudvliegers
Wim Pol  29-10-2009
 

Binnenkort gaat een spectaculaire bonnenverkoop - en een enkel laat jong - van start bij PV De Woudvliegers. Putten. Voorgaande jaren verkocht Bart van de Kuilen uit Barneveld op de slotavond van de traditionele tentoonstelling de geschonken bonnen en duiven. Nu heeft bestuur en commissie gekozen voor een andere opzet. De bonnen en duiven worden op internet gezet en het definitieve bod is op de slotavond van de verenigingsshow op vrijdag 17 december 2009!

Men is er in geslaagd een fiks aantal beste bonnen te versieren. Voor de fondliefhebbers zijn er bonnen van respectievelijk Wout van den Hoek, Putten; Jan Hup en Zn, Elburg; Rieks Lonsain, Staphorst; Arjan Beens, Genemuiden; Harry Kalter, IJsselmuiden; Herman Koopman, Lelystad; Comb.Van den Berg, Utrecht; Jan Doppenberg, Voorthuizen; Comb. Van Kooten/Bemmel, Lunteren en Henk de Bree, Soest!

Voor het snellere werk bonnen van ondermeer Comb. Verbree, Putten; Jan van de Pasch, Grubbenvorst; Willem de Bruijn, Reeuwijk en Comb.Heesen, Laren (NH).

Op de site van PV De Woudvliegers kan vanaf 1 november 2000 geboden worden.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.