Duivensites.nl
 
Bonnen voor het goede doel
27-11-2009
 

Duivenliefhebber Jaques van Wakeren, 70 jaar, voert actie om geld bijeen te brengen voor onze Stichting. Geraakt door acties van anderen wil Van Wakeren zelf ook graag iets bijdragen aan meer geld voor hersentumoronderzoek. `Als er geld is voor onderzoek komt er misschien eindelijk eens een geneesmiddel voor deze vreselijke ziekte` aldus van Wakeren.

Een geneesmiddel zou hij ook graag willen hebben voor zijn dochter. Ook hersentumorpati├źnte. `Het gaat nu wel goed met haar, maar je vraagt je toch af: Hoe lang nog?`. Daarom voert de Doornaar actie. Hij is al heel lang bezig met duiven en kreeg zijn eerste duiven toen hij twaalf jaar oud was. `Mooi die duiven, maar die heb je echt niet alleen omdat ze prijzen kunnen winnen. Je moet ook een echte liefhebber zijn`. Vroeger werden duiven vaak ingezet om een boodschap over te brengen. Van Wakeren wil ook een boodschap overbrengen, maar zet de duiven op een andere manier in. Voor zijn actie roept Van Wakeren alle duivenhouders op om bonnen voor jonge duiven beschikbaar te stellen en zelf geeft hij het goede voorbeeld. Hij heeft de duivenhouders site Duivennet bereid gevonden om ruimte vrij te maken voor zijn duivenactie. `In Nederland zijn zo┬┤n 25.000 duivenliefhebbers. Als je rekent dat een jonge duif drie- tot vierhonderd euro kan opbrengen, moet het met elkaar toch lukken om 10.000 euro bij elkaar te brengen. Het streven is om het geld in het voorjaar van 2010 te overhandigen aan de Stichting. Duivenliefhebbers die een bon beschikbaar stellen, kunnen zich aanmelden op www.duiven.net of contact opnemen met Van Wakeren op te: 0343-522263 voor meer informatie.

U kunt vanaf 10 januari 2010 de bonnenactie van Van Wakeren volgen op www.duiven.net/verkoop/?page=view&id=460.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.