Duivensites.nl
 
Eerste bijeenkomsten achter de rug
Weblog Albert de Jong  30-11-2009
 

De eerste twee bijeenkomsten  in het kader van 'een rondje land' hebben inmiddels plaatsgevonden.  In deze gesprekken gaat het erom zicht te krijgen op wat de leden vinden dat er veranderd moet worden. Veel van de opmerkingen die tot op dit moment gemaakt zijn, hebben te maken met het spel, de ondoorzichtige kampioenschappen en de werkbelasting in de inkorfcentra.

Wat in de discussie ook meekomt is kritiek van de leden op de gang van zaken in hun afdeling.  Ik denk dat het goed is dat bestuurders dit niet afdoen als onzin maar zich afvragen of men aan de genoemde kritiek tegemoet kan komen. Het heeft allemaal te maken met plezier hebben en houden in het spel. Dit doet leden minder snel afhaken en is wervend.                                                        

Ik ervaar de soms zeer levendige discussie met de leden als uitermate plezierig. Vanavond en morgen de laatste twee bijeenkomsten. Na deze week zal ik een overzicht geven van de aangedragen idee├źn.

 
Zonder nadrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Duivensites.nl is het niet toegestaan materiaal van Duivensites.nl te publiceren, kopieren of reproduceren voor gebruik op uw website of die van iemand anders.